Κατηγορίες HTML

Slide Show

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Νέα για CM Punk, AJ Lee, Paige κ.α.

Εθεάθησαν σε αγώνα χόκεϊ, CM Punk και AJ Lee, ενώ κάνουν τις διακοπές τους. Τα πλάνα του WWE για την Paige, ενώ έξαλλη έγινε η Stephanie McMahon λόγω της αποκάλυψης σεναρίου του WWE Raw.


Η AJ Lee απουσιάζει εδώ και κάποιο διάστημα από τις οθόνες μας, και ο λόγος είναι πως αρραβωνιάστηκε με τον CM Punk, περνούν χρόνο μαζί και τακτοποιούν την συγκατοίκησή τους. Το WWE φαίνεται πως προσπαθεί να ξεγράψει τον Punk, καθώς σε ότι νέο βίντεο υπάρχει αφίσα του, προσπαθούν να τον κρύψουν.

Οι δύο τους, βρέθηκαν σε αγώνα χόκεϊ, της αγαπημένης ομάδας του Punk στο Σικάγο. Μάλλον δεν ήθελαν φωτογραφίες, αφού ο Punk κάθεται συνήθως στις πρώτες θέσεις και γίνεται εύκολα αντιληπτός. Πάντως και τώρα τους συνέλαβαν τα φωτογραφικά φλας των θαυμαστών τους.


Γνωρίζοντας την Paige

Το πλάνο του WWE για την νέα Divas Champion, Paige, είναι να κερδίζει αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικότητας, όπως η Alicia Fox και η Aksana, ώστε να γίνει γνωστό στους οπαδούς, το στυλ που αγωνίζεται. Σκοπός αυτού, είναι να αποκτήσει την στήριξη του κοινού, ενόψει και του αγώνα της στο Extreme Rules, κόντρα στην Tamina Snuka.

Έξαλλη με την αποκάλυψη σεναρίου

Η υστερία της, έπιασε την Stephanie McMahon, όταν της έγινε γνωστό πως βγήκε στο διαδίκτυο το σενάριο του WWE Raw πριν μερικών εβδομάδων. Άνθρωποι της εταιρείας, αναφέρουν ότι μπορούσε να διαλύσει οποιονδήποτε έβρισκε μπροστά της από τα νεύρα της. Το έγγραφο του σεναρίου, έμεινε καταλάθως στα παρασκήνια και κάποιος κατάφερε να το βρει και να το βγάλει στο διαδίκτυο.

Σε άλλα...

- Το WWE.com ανάρτησε μια λίστα (δείτε εδώ) με τους 50 καλύτερους παλαιστές στο μικρόφωνο. Ο Chris Jericho που έμαθε ότι βρέθηκε στην 10η θέση, φάνηκε χαρούμενος και έγραψε στο twitter του: "Ουάου νούμερο 10! Αρκετά τιμητικό!"

Αντιθέτως -με δόση χιούμορ- ο Dusty Rhodes που βρέθηκε στην θέση νο5, ανάρτησε στον δικό του λογαριασμό: "Το να μην είμαι στην πρώτη θέση είναι ανόθευτες χαζομάρες! Στημένο από το WWE.com".

- Φυσικά δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ του άρθρου με τον φανταστικό αγώνα Sting VS Undertaker και κάποιου πλάνου για έναν τέτοιο αγώνα. Είναι θέμα του site που ανέβηκε και καμία σχέση με το τι θα συμβεί.

- Οι πωλήσεις εισιτηρίων για την περιοδεία του WWE στην Ιαπωνία, είναι πολύ χαμηλές και για τον λόγο αυτό, επιστρατεύτηκε ο Hulk Hogan, μήπως και ανέβουν λίγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *