Κατηγορίες HTML

Slide Show

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Απάντηση DDP στην επίθεση δημοσιογράφου στο wrestling

Με την είδηση του θανάτου του Ultimate Warrior, πολλοί δημοσιογράφοι έσπευσαν αμέσως να κατακρίνουν τον χώρο του pro wrestling, λόγω χρήσης ουσιών. Ο Diamond Dallas Page δέχτηκε "επίθεση" ερωτήσεων από μια δημοσιογράφο, από την οποία κλήθηκε ως καλεσμένος με θέμα τον θάνατο του Warrior. Ο DDP απάντησε σε ότι συνέβη στην συγκεκριμένη εκπομπή με βαριές εκφράσεις.

Η συγκεκριμένη, Nancy Grace, υπήρξε πολύ επιθετική και "έβαλε στην γωνία" τον Diamond Dallas Page, αρχίζοντας να κατακρίνει το pro wrestling και την ζωή των παλαιστών, με αφορμή τον θάνατο του Ultimate Warrior (δεν είχε γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του, που τελικά ήταν σοβαρό έμφραγμα).

Δείτε την επίθεση στο άθλημα της Nancy Grace

Με αφορμή την "επίθεση" που δέχτηκε ο ίδιος και το άθλημα, ο DDP, κλήθηκε να δώσει μια απάντηση σε άλλη συνέντευξη που παραχώρησε και ήταν φανερά ενοχλημένος.

"Καταρχάς, ήθελα να φύγω. Ω Θεέ μου, αυτή η γυναίκα ήταν τόσο καλή με μένα όταν πήγα εκεί. Όταν άρχισε να με "χτυπά" με το συγκεκριμένο θέμα, φοβήθηκα. Σκέφτηκα "Ω Θεέ μου, μου την έστησε, οπότε πρέπει να σηκωθώ και να φύγω; Πώς θα φανεί κάτι τέτοιο για τον χώρο (το pro wrestling);" Ανέπνευσα και συγκεντρώθηκα... Το μόνο πράγμα που σκεφτόμουν εκείνη την στιγμή ήταν ότι το WWE έχει το καλύτερο πρόγραμμα ανίχνευσης ουσιών, ακόμα και από το NBA, το NFL και το MLB, οπότε σκέφτηκα ότι είναι μια μάχη για την εταιρεία. Σκέφτηκα να της επιτεθώ και γω, αλλά ήταν πραγματικά μια περίεργη κατάσταση. Δεν ήθελα να δώσω αφορμή σε αυτή την *@!#$*, να "πάρει πόντους". Δεν μπορώ να μιλάω για αυτήν άλλο πλέον, θέλω να την στραγγαλίσω. Το τελευταίο πράγμα που ήθελα να πάθω ήταν να βρεθώ σε αυτή την θέση. Ο τρόπος που μου το είπε αυτό ήταν τέσσερα ερωτήματα. Απάντησα "δεν γνωρίζω επ'αυτού" και η Nancy Grace είπε "Όχι, σε αυτό πρέπει να έχετε μια καλή αίσθηση." Όταν πήγα εκεί, ήταν τόσο γλυκιά μαζί μου. Μου την έστησε για τα καλά".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *