Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

He's got the whole world...

Κι όταν μιλάμε για wrestling και λέμε ότι "έχει όλο τον κόσμο στα χέρια του", δεν εννοούμε τον απίστευτα... φοβερό Bray Wyatt... μιλάμε για τον John Cena! Είναι το μέγεθός του τέτοιο πλέον, που πηγαίνει αυτόματα στην κορυφή, χωρίς καν να προορίζεται για εκεί. Ο θρύλος του είναι γεγονός.

Χωρίς να υποτιμώ τον Bray Wyatt, την Wyatt Family και όλη την δουλειά που έχει κάνει η τριάδα και ο αρχηγός της, η κόντρα με τον John Cena είναι σε τόσο σπουδαίο επίπεδο, χάρις στον τελευταίο. Γεγονός είναι επίσης, ότι πλέον ο "Champ" δεν έχει την αγάπη του κόσμου. Κάτι παράλογο, αν σκεφτεί κανείς πως δεν έπαιξε ποτέ τον heel. Από οπαδούς όλο και μικραίνει ο μέσος όρος ηλικίας για τον Cena.

Βαρέθηκε ο κόσμος να τον βλέπει να παριστάνει τον babyface, να είναι η κινητή διαφήμιση του WWE και να πουλάει συνεχώς μπλουζάκια, έχει πλέον μηδαμινή υποστήριξη. Όμως είναι τόσο μεγάλο το μέγεθός του, που δίνει ενδιαφέρον και ανεβάζει κάθε του αντίπαλο, απλά γιατί υπάρχουν χίλιοι τρόποι να πάρει κάποιος ως αντίπαλός του.

Δεν αμφιβάλω πως ο Bray Wyatt μπορεί να κάνει "παπάδες" σε πολλά feuds, αλλά αυτό με τον Cena τον έχει απογειώσει στα μάτια του κόσμου. Ότι κι αν γίνει στον αγώνα τους, όλα τα άλλα σκηνικά, έχουν φτάσει την μεταξύ τους κόντρα στο βαθμό 10 σε σύνολο 10...

Με ποιόν άλλωστε αντίπαλο θα μπορούσε να τραγουδήσει ένα τραγούδι-σλόγκαν σαν το "He's got the whole world in his hands" και να του γίνει στάμπα για το υπόλοιπο της καριέρας του. Ένα παράσημο που θα μπορεί να ξαναχρησιμοποιήσει.

Ο John Cena είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να σοκάρει τον κόσμο, που δεν τον χωνεύει πλέον και να του δώσει έναν σωστό λόγο να μην τον χωνέψει. Να γυρίσει επιτέλους σε αντιπαθητικό χαρακτήρα στα σενάρια. Να κάνει την διαφορά. Ακόμα κι αν δεν γίνει ποτέ, συνεχίζει με ότι κι αν κάνει, να μεγαλώνει την απίστευτη υστεροφημία του.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, στο χώρο του pro wrestling, για να γίνεις θρύλος, χρειάζεσαι συνδυασμό πραγμάτων και μερικές φορές δεν παίζει τόσο ρόλο πόσο καλά αγωνίζεσαι. Τον Cena σε αυτό το θέμα τον περνούν πολλοί. Στο πόσο πουλάει όμως, στον αριθμό των καλών feuds, στον αριθμό κατακτήσεων τίτλων και στην προσωπικότητά, δεν τον φτάνει κανείς που είναι εν δράση. Just, you can't see him...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *