Κατηγορίες HTML

Slide Show

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ανάρρωση και νέο συμβόλαιο για Mysterio

Ο Rey Mysterio απουσιάζει ξανά από τα σόου του WWE και όντως έχει υποστεί τραυματισμό. Επίσης, το συμβόλαιό του τελειώνει, με την εταιρεία να προσπαθεί να το ανανεώσει.


Ο τραυματισμός που έχει υποστεί αυτή τη φορά, δεν είναι στο γόνατο όπως είχε ειπωθεί πριν λίγες μέρες. Το πρόβλημα βρίσκεται στο χέρι, όπου υπήρχε πρήξιμο, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί το μέγεθος της ζημιάς. Υπάρχει φήμη για ρήξη συνδέσμων που δεν έχει επιβεβαιωθεί από κάποιον. Το σημείο του προβλήματος εξηγεί και την αποχή.

Στο θέμα του συμβολαίου του, το οποίο λήγει σύντομα, το WWE θέλει οπωσδήποτε να τον κρατήσει αλλά με νέους όρους και πιθανώς λιγότερες απολαβές. Οι εμφανίσεις του ήδη έχουν μειωθεί πάρα πολύ, λόγω και των τραυματισμών του και έτσι έχουν πέσει οι πωλήσεις του, πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια.

Η πρόταση που θα του γίνει, θα περιλαμβάνει μειωμένο πρόγραμμα στα σόου, για να μην επιβαρύνει τους τραυματισμούς και να βοηθήσει ακόμα περισσότερο εκτός ρινγκ και πίσω από τις κάμερες, την προώθηση και την βελτίωση του προϊόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *