Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ανακοινώσεις για δύο σόου από Ring of Honor

Το Ring of Honor θα παρουσιάσει το Future of Honor την Παρασκευή 18 Απριλίου, και ένα σόου στις 19 Απριλίου, στην Βαλτιμόρη των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στις 19 του μηνός στην Βαλτιμόρη, ο AJ Styles θα αντιμετωπίσει τον Michael Elgin, ενώ ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ROH, Adam Cole, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο, των Mark Briscoe, Jimmy Jacobs και Matt Taven σε αγώνα Street Fight.

O Kevin Steen και ο Cliff Compton εναντίον των Outlaw Inc (Homicide & Eddie Kingston). Σε Grudge Match ο Jay Briscoe εναντίον του Michael Bennett με την Maria Kanellis στο πλευρό του. Ο Roderick Strong εναντίον του ACH και οι BJ Whitmer & Adam Page εναντίον των Hanson & Ray Rowe.

Επίσης θα εμφανιστούν ο Τηλεοπτικός Πρωταθλητής ROH, Jay Lethal και οι: Truth Martini - Tommaso Ciampa - Caprice Coleman - "Last Real Man" Silas Young - The Romantic Touch - Tadarius Thomas.

Το Future of Honor του ROH ξεκινάει την Παρασκευή 18 Απριλίου και σε αυτό θα δοκιμαστούν ταλέντα που μπορεί να προστεθούν στο κύριο ρόστερ.

Σε αυτό ο Πρωταθλητής ROH, Adam Cole θα αντιμετωπίσει τον Delirious, ο Πρωταθλητής ROH TV, Jay Lethal εναντίον του Jay Diesel. Οι Team Benchmark (Will Ferrara & Bill Daly) εναντίον των Mark & Jay Briscoe. Η Mandy Leon εναντίον της Jenny Rose. Ο Psycho Mike εναντίον του KONGO. Και διάφοροι ακόμα αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *