Κατηγορίες HTML

Slide Show

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Σύγκριση της Shield με την Evolution

Η Evolution και η Shield θα αναμετρηθούν στο Extreme Rules και αυτό το γεγονός έφερε στον νου όλων των οπαδών του wrestling, σύγκριση μεταξύ των μελών των δύο σπουδαίων φατριών (αν και για τους δεύτερους είναι νωρίς).

Ο αγώνας τους στο επερχόμενο pay-per-view θα είναι απλός κάτι που όλοι ανυπομονούμε να δούμε. Σίγουρα όμως, δεν θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες είναι καλύτερη. Άλλωστε τα χρόνια της Evolution έχουν περάσει.

Ο ηγέτης της φατριάς, Triple H, μπορεί να έχει παραμείνει καλοδιατηρημένος από άποψη φυσικής κατάστασης και σωματοδομής, όμως οι εποχές που πρωταγωνιστούσε στα ρινγκ και στα Πρωταθλήματα του WWE, έχουν περάσει. Σχεδόν ανεπιστρεπτί. Πλέον ο ρόλος του είναι και διοικητικός άλλωστε.

Το θηρίο της ομάδας, ο Batista, δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο του διάστημα στην εταιρεία, τότε που και καλύτερο σώμα είχε -έχει "ξεφουσκώσει" αρκετά- αλλά και καλύτερος εντός ρινγκ ήταν. Βέβαια στο τελευταίο φταίει η αποχή πολλών ετών, όμως δεν αλλάζει πως δεν ενθουσιάζει όπως πριν από τέσσερα χρόνια.

Τελευταίος αλλά όχι και χειρότερος, ο Randy Orton. Ο Viper ξεπετάχτηκε πριν τον Batista, όμως ηλικιακά είναι αρκετά μικρότερος και έχει ακόμα πολλά χρόνια μπροστά του για να αγωνίζεται. Όμως, έχει κατακτήσει τα πάντα και έχει κουράσει πολλούς οπαδούς, που τον βλέπουν συνέχεια εδώ και τόσα χρόνια.

Από την άλλη, υπάρχει ο Seth Rollins. Αυτός ξεκίνησε την ιδέα της Shield, αυτός θεωρείται ο "ιδρυτής". Δηλαδή το αντίπαλον δέος του Triple H, στην συγκεκριμένη κόντρα. Η σύγκριση φυσικά, είναι για τους νέους, οι παλιοί δεν συγκρίνονται, αφού έχουν κάνει όσα ήταν να κάνουν. Ο Rollins δεν είναι ο ηγέτης που φοβίζει για τον σωματικό του όγκο, ούτε και για τίποτα άλλο. Ο "ρόλος" του σεναριακά, να κρατά ενωμένη την ομάδα του. Εντός ρινγκ, ίσως πιο εντυπωσιακός από όλους τους 'Evolutions', αφού σίγουρα είναι πιο ευκίνητος. Το τι θα μπορέσει να καταφέρει, μόνος ή και μέσω του γκρουπ, άγνωστο, όμως το μέλλον του αρκετά ελπιδοφόρο.

Στην θέση του Batista της Evolution, φυσικά ο Roman Reigns της Shield. Ίσως είναι η μοναδική εξαιρετικά αποδεκτή σύγκριση, αφού μοιάζουν πολύ, τόσο στον ρόλο, αυτός που καθαρίζει στα δύσκολα, όσο και στον εκπληκτικό σωματότυπό τους -που έστω είχε ο Batista παλαιότερα. Ο Reigns, ήταν να απομακρυνθεί από την Shield, όντας ο πρώτος από τους τρεις που θα έκανε το παραπάνω βήμα. Φάνηκε στο Royal Rumble που έμεινε τελευταίος με τον Batista, έχοντας αποκλείσει σχεδόν τους μισούς συμμετέχοντες. Κάτι σταμάτησε τους υπεύθυνους να του δώσουν την ώθηση, ίσως γιατί είδανε πως η Shield είναι εξαιρετική ομάδα και θα ήταν αμαρτία να διαλυθεί τόσο εύκολα.

Ο Dean Ambrose, έχει αρκετά χαρακτηριστικά Randy Orton. Όσο η Shield είχε ρόλο "κακών", τόσο ο Ambrose έδειχνε πόσο καλός ήταν σε αυτό, αλλά και πόσο ωραία μπορούσε να πουλήσει τον ύπουλο χαρακτήρα του. Όπως ο Orton φαίνεται πως στον ρόλο του αντιπαθή αποδίδει τα μέγιστα. Εντός ρινγκ, "κουβαλάει" πολύ καλά τους αντιπάλους του και τους δίνει την δυνατότητα να εκτελέσουν άψογα το ρεπερτόριό τους, αποφεύγοντας σε πολύ καλό βαθμό τα λάθη. Το πακέτο του, αφήνει ερωτηματικά, μπορεί να καταφέρει πολλά αν "πουλήσει" τον ρόλο του σωστά. Ο Orton έχει καταφέρει πολλά, αλλά παρόλα αυτά, δεν τον έχουν παραδεχτεί οι περισσότεροι. Δύσκολο να φτάσει τόσο ψηλά ο Ambrose, αλλά όχι απίθανο. Η ιστορία θα το κρίνει.

Τέλος, υπήρχε στην Evolution και ο αξεπέραστος Ric Flair. Αρχικά σε ρόλο μάνατζερ, αργότερα επέστρεψε και στην δράση. Η Shield δεν έχει τέτοιον μέντορα, αφού και οι τρεις ήταν νέοι. Τότε, στην Evolution, ο Triple H ήταν φτασμένος παλαιστής. Ποιός ξέρει όμως; Μπορεί να επιστρέψει ο Flair και για την Shield να δούμε κανέναν Hulk Hogan, άλλωστε προειδοποίησε την Evolution, με ποιούς τα βάζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *