Κατηγορίες HTML

Slide Show

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

SmackDown (11/4): Έχει συμμάχους ο Bryan!

"Ασπίδα" προστασίας στον Daniel Bryan έχει υψώσει η ομάδα Shield. Όπως και στο Raw της Δευτέρας, έτσι και στο SmackDown της Παρασκευής, έσωσε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του WWE, από τις περίεργες ορέξεις των Kane, Orton και Batista.


Και αυτή η βραδιά, ήταν του Daniel Bryan. Ο Hulk Hogan βρέθηκε και πάλι στο SmackDown, και κάλεσε τον νέο Πρωταθλητή, για να του δώσει συγχαρητήρια και να πανηγυρίσουν. Ο Bryan πόζαρε με τον "παιδικό ήρωα" του, όπως ο ίδιος αποκάλεσε τον Hogan, και αποκάλυψε πως μέσα στην εβδομάδα θα παντρευτεί. 

Το main event της βραδιάς, ήταν αγώνας τριών εναντίον τριών και οι ομάδες ήταν από την μια πλευρά οι Daniel Bryan και The Usos, από την άλλη οι Randy Orton, Batista και Kane. Ο αγώνας έληξε χωρίς νικητή, με διπλό count-out και ενώ οι τρεις τελευταίοι έκαναν ότι ήθελαν, εμφανίστηκε η Shield, σώζοντας τους Usos και Bryan.

Οι άλλες κόντρες

Η κόντρα του John Cena με την Wyatt Family συνεχίζεται. Ο Cena άνοιξε την αυλαία του σόου, αλλά τον διέκοψε η family, με τον Bray Wyatt να τον απειλεί πως θα είναι πιο επιθετικοί απέναντί του από εδώ και πέρα.

Ο Cesaro αντιμετώπιζε τον Big Show, και πήρε την νίκη, όμως λόγω της επίθεσης που δέχτηκε από τον Jack Swagger. Ο τελευταίος απομακρύνθηκε από το ρινγκ, από τον εξαγριωμένο Big Show, που στην συνέχεια δέχτηκε την επίθεση του Cesaro.

Στα υπόλοιπα... 

Οι Ryback και Curtis Axel συνέχισαν τις νίκες, επί των Los Matadores. Σε αγώνα ρεβάνς από το Raw, ο Rob Van Dam ξανακέρδισε τον Damien Sandow, ο οποίος έχει 44 συνεχόμενες ήττες! Νέος αγώνας για τον BadNews Barrett, που πήρε την νίκη από τον Kofi Kingston. Ο Fandango με νέα παρτενέρ στο ρινγκ, την Layla, νίκησε τον Santino Marella, ο οποίος συνοδευόταν από την Emma.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ SmackDown

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *