Κατηγορίες HTML

Slide Show

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

SmackDown (18/4): Επίσημο το Shield VS Evolution!

Ανακοινώθηκε το Evolution εναντίον Shield για το Extreme Rules, στο SmackDown αυτής της Παρασκευής, από τον Triple H. Ένα μέλος της ομάδας του "Hunter", ο Batista αντιμετώπισε τον Sheamus με επιτυχία.


Αρκετά καλός για τα δεδομένα τους, ήταν ο αγώνας μεταξύ Batista και Sheamus. Με "Batista Bomb" ήρθε η νίκη για τον πρώτο.

Όπως είπαμε, ο Triple H, αρχηγός της Evolution, ανακοίνωσε πως μαζί με τον νικητή του προαναφερθέντος ματς και τον Randy Orton, θα αντιμετωπίσουν την Shield, των Roman Reigns, Seth Rolins & Dean Ambrose στο PPV Extreme Rules.

Παραμιλάει ακόμα ο Heyman

Ακόμη ένα promo έκανε ο Paul Heyman για το σπάσιμο του σερί του Undertaker από τον φίλο του Brock Lesnar, χωρίς όμως αυτός να αναμένεται να επιστρέψει σύντομα. Ούτε και είδαμε τον νέο "Paul Heyman Guy" Antonio Cesaro.

Εντυπωσιακοί οι "νέοι"

Άλλη μια νίκη πήρε η νεότερη Πρωταθλήτρια Divas όλων των εποχών, Paige, υποτάσσοντας την Aksana. Με υποταγή νίκησε και ο Alexander Rusev τον R-Truth και επιτέθηκε και στον Xavier Woods.

Παραπαίει ο Del Rio / Περιμένει αντίπαλο ο Big E

Νίκησε με DQ ο Πρωταθλητής Intercontinental, Big E, που αντιμετώπισε τον Alberto Del Rio, ο οποίος πηγαίνει 'από το κακό στο χειρότερο'. Ο Πρωταθλητής αναμένεται στο Raw της Δευτέρας, να μάθει τον αντίπαλο του για το Extreme Rules, με τον τίτλο του υπό διεκδίκηση.

Fandango VS Santino & μονομαχία νάνων

Άλλος ένας αγώνας μεταξύ Fandango και Santino, έγινε, με νικητή τον τελευταίο.

Τέλος, οι δύο νάνοι El Torito και Hornswoggle είχαν αγώνα με τον πρώτο να παίρνει την νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *