Κατηγορίες HTML

Slide Show

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

SmackDown (25/4): Αφηνιασμένη η Shield!

Βραδιά Shield ήταν το επεισόδιο του SmackDown αυτής της εβδομάδας, με τους τρεις της ομάδας, να νευριάζουν και να ξεσπούν παντού. Δεν άφησαν κανέναν που βρέθηκε στο διάβα τους όρθιο και έστειλαν πολύ ηχηρό μήνυμα στην Evolution.

Το SmackDown της Shield...

Στην έναρξη του SmackDown, η Vickie Guerrero ανακοίνωσε πως η Authority απουσίαζε, όμως υπάρχει ένας προγραμματισμένος αγώνας, εναντίον πολλών παλαιστών, για τους τρεις της Shield. Η "Ασπίδα" ξεκίνησε άμεσα ξεκαθάρισμα αντιπάλων. Πρώτος που δέχτηκε επίθεση, ο Jack Swagger.


Ο Brad Madox στα μέσα της βραδιάς, έγινε υπεύθυνος για το σόου, αντί της Vicky Guerrero, με εντολή Triple H. Η Shield δεν σταμάτησε τις επιθέσεις, συνέχισε να επιτίθεται σε αντιπάλους της και στα παρασκήνια διέλυσε και τους 3MB.


Αργότερα, ίδια τύχη είχε και ο Madox...


Επίσης, οι τρεις δεν άφησαν ποτέ να γίνει ο αγώνας του Fandango, τον οποίο πέταξαν μέσα σε δύο τραπέζια (ο Fandango μαζί με την Layla, ήταν να αντιμετωπίσουν τον Santino με την Emma).


Στο main event της βραδιάς, για αντίπαλοι της Shield έμειναν πέντε άτομα. Αυτοί ήταν οι Titus O'Neil, Alberto Del Rio, Ryback, Bad News Barrett και Damien Sandow (δεν είδαμε αλλά μάθαμε πως επιτέθηκαν και στον Curtis Axel).


Όλοι αυτοί δεν τα κατάφεραν, με την Shield να φεύγει νικήτρια, στέλνοντας ηχηρότατο μήνυμα στην Evolution.

Φοβερή παράσταση από Cesaro/Heyman και Swagger/Colter!

Οι Paul Heyman, Zeb Colter, Jack Swagger και Cesaro, βρέθηκαν όλοι μαζί και έγινε ένα "debate" μεταξύ τους, υπό την επίβλεψη της Vicky Guerrero. Οι Heyman και Colter πρόσφεραν πολύ γέλιο και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια!


Δύο από τους παραπάνω (οι παλαιστές) είχαν μεταξύ τους αγώνα, όπου ο Cesaro νίκησε τον Jack Swagger (μετά ο ηττημένος δέχτηκε επίθεση από την Shield, όπως αναφέρθηκε στα της Shield).

Οι Wyatts "ζεσταίνονται" ενόψει Cena

Μετά από ένα εξαιρετικό promo του Bray Wyatt μέσα σε σιδερένιο κλουβί με στόχο φυσικά, τον John Cena, τον οποίο θα αντιμετωπίσει επίσης μέσα σε ένα τέτοιο, οι Erick Rowan και Luke Harper της Wyatt Family νίκησαν τους Cody Rhodes και Goldust (προς διάλυση οδεύουν οι δύο τελευταίοι).


Φουντώνει οι κόντρα Usos με RybAxel

O Curtis Axel (με τον Ryback) νίκησε τον Jey Uso (με τον αδερφό του Jimmy Uso). Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι Πρωταθλητές Tag Team, Usos, θα υπερασπιστούν τους τίτλους τους, στο Pre Show του Extreme Rules, εναντίον των Ryback και Curtis Axel.

Προπόνηση για Tamina Snuka

Στο Extreme Rules, η Tamina Snuka θα διεκδικήσει τον τίτλο των Divas, από την Paige, με την οποία δεν έχει συναντηθεί ποτέ. Ούτε τώρα συναντήθηκαν, όμως είχε αγώνα και νίκησε την Natalya.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *