Κατηγορίες HTML

Slide Show

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

TNA Sacrifice 2014 (vids): Ανίκητος ο Eric Young!

Θα είναι σκληρό καρύδι όσο βρίσκεται στην κορυφή του TNA, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Eric Young, που έφυγε νικητής από το Sacrifice 2014, όπου υπήρξαν και δύο αλλαγές τίτλων.

Ο Magnus προσπάθησε πολύ να επανακτήσει τον τίτλο του, αλλά βρέθηκε απέναντι σε έναν απόλυτα έτοιμο Πρωταθλητή. Έδωσαν έναν μεγάλο και ωραίο αγώνα, με τον Eric Young να είναι ανίκητος και φυσικά να παραμένει πρωταθλητής.

Πανούργα νέα Πρωταθλήτρια


Με βοήθεια από την παρτενέρ της Velvet Sky, η Angelina Love είναι η νέα Πρωταθλήτρια της κατηγορίας γυναικών Knockouts του TNA. Η Sky απέσπασε την προσοχή του διαιτητή και την ώρα που εκείνος σταμάτησε να της δίνει σημασία, εκείνη ψέκασε τα μάτια της πρώην κατόχου του τίτλου, Madison Ray που έτσι ηττήθηκε από την Angelina Love.

Νέοι Tag Team Πρωταθλητές οι "Λύκοι"!


Κόντρα στο αριθμητικό τους μειονέκτημα, σε αγώνα που έγινε για τους Tag Team τίτλους, και τελευταία στιγμή ανακοινώθηκε πως θα είναι χωρίς αποβολές, οι The Wolves κατάφεραν να νικήσουν τους πρώην κατόχους BroMans και να γίνουν οι νέοι Πρωταθλητές!

Έτοιμος για δολοφονία, τελικά νίκησε ο Gunner


Με ακραίο τρόπο κατάφερε και έκανε τον James Storm να παραδοθεί, ο Gunner, που έτσι πήρε την νίκη. Απείλησε τον αντίπαλό του ότι θα τον μαχαιρώσει με ένα κομμάτι γυαλί. Έτσι ο Storm παραιτήθηκε και την νίκη πήρε ο Gunner.

Με βοήθεια από άγνωστο ο Roode


Ο αγώνας του Bobby Roode με τον Bully Ray ήταν με τραπέζια. Όποιος έπεφτε πάνω σε ένα και έσπαγε ήταν ο χαμένος. Ο αγώνας κρίθηκε με παρεμβολή κάποιου αγνώστου, που έσπρωξε από το τρίτο σχοινί τον Bully Ray, ο οποίος προσγειώθηκε σε ένα τραπέζι. Νικητής ο Roode.

Διατήρησε τον τίτλο ο Sanada

Με την "ζώνη" της κατηγορίας X-Division, υπό διεκδίκηση, ο Sanada, νίκησε τον Tigre Uno και παρέμεινε Πρωταθλητής.

Στα άλλα, νικητές Angle/Willow και Anderson


Στο αγώνα των Kurt Angle και Willow, εναντίον των Ethan Carter III και Rockstar Spud, νίκησαν οι δύο πρώτοι με εξαιρετική συνεργασία.

Ο Ken Anderson με την βοήθεια της Christy Hemme, κατάφερε και πήρε την νίκη εναντίον του Samuel Shaw.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *