Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

WWE Raw (28/4): Woooo(w)!

Η Evolution επανενώθηκε πλήρως στο επεισόδιο του Raw, έξι μέρες πριν το Extreme Rules, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν ο Triple H και η παρέα του.

Ο Ric Flair έκανε την επανεμφάνισή του και συμπλήρωσε το κουαρτέτο των Evolution. Η Shield όμως πήρε τα εύσημα του "Nature Boy", δείχνοντας πως δεν συναινεί στην αντιπαλότητα.

Στο main event, ο Roman Reigns αντιμετώπισε τον Randy Orton, ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε αφού, οι υπόλοιποι δύο από κάθε ομάδα (Dean Ambrose, Triple H, Seth Rollins και Batista), τα έκαναν γης μαδιάμ. Τις εντυπώσεις πήραν οι Shield.

Τελευταίο επεισόδιο στην κόντρα Kane-Bryan

Η Paige είχε μια υπεράσπιση τίτλου κόντρα στην Brie Bella, ο αγώνα δεν τελείωσε αφού, στην γυναίκα του Daniel Bryan, επιτέθηκε ο Kane. Ο Bryan προσπάθησε να την σώσει αλλά δέχτηκε επίθεση.

Σοκαριστική Wyatt Family

Παράπονα στον κόσμο έκανε ο John Cena, που αναρωτιόταν γιατί δεν τον συμπαθούν και γιατί υποστηρίζουν τον Bray Wyatt. Ο τελευταίος εμφανίστηκε με μια τεράστια χορωδία από παιδάκια, να τραγουδούν "He's got the whole world in his hands". Φυσικά το σοκ του "champ" ήταν μεγάλο.


Barrett VS Big E και RVD vs Cesaro vs Swagger

Ο Bad News Barrett κατόρθωσε και πήρε την νίκη (από τον RVD) και δικαίωμα αγώνα τίτλου, κόντρα στον Πρωταθλητή Intercontinental Big E, στο Extreme Rules.


Ο Rob Van Dam δέχτηκε επίθεση από τον Cesaro, που νωρίτερα είχε νικήσει τον Jack Swagger, ο οποίος μπλέχτηκε επίσης στην διαμάχη των δύο. Έτσι, στο Extreme Rules θα βρεθούν αντιμέτωποι σε triple threat match.

Κράτησαν το "χρυσό"

Σε έναν εξαιρετικό αγώνα, που ήταν υπό διεκδίκηση οι τίτλοι Tag Team, οι Πρωταθλητές The Usos, τους υπερασπίστηκαν με επιτυχία, εναντίον των Ryback και Curtis Axel.


Βρήκε τον μπελά του ο Βούλγαρος

O Alexander Rusev για πρώτη φορά την έπαθε από τους R-Truth και Xavier Woods. Ναι, μεν, νίκησε, αλλά αυτό έγινε επειδή δέχτηκε επίθεση. Θα τους αντιμετωπίσει στο Extreme Rules.

Εμφάνιση Hugh Jackman

Ο Hugh Jackman βρέθηκε να διαφημίσει την νέα του ταινία των X-Men, στο πλευρό του ο Dolph Ziggler. Ο Damien Sandow πήγε να τους πικάρει αλλά βρέθηκε στο καναβάτσο.


Νίκη για 3MB!

Οι 3MB έκαναν μεγάλη έκπληξη νικώντας τους Los Matadores. Επίσης έγινε γνωστό, πως ο Hornswoggle θα αντιμετωπίσει τον El Torito στο Pre Show του Extreme Rules.

Υπεράσπιση τίτλου στο SmackDown

Ανακοινώθηκε πως ο Dean Ambrose θα υπερασπιστεί τον United States τίτλο του, στο SmackDown της Παρασκευής, κόντρα σε Ryback, Curtis Axel και Alberto Del Rio. Ο τελευταίος νίκησε υποτάσσοντας τον Cody Rhodes.

Τέλος, ο Sheamus νίκησε εύκολα τον Titus O'Neil, αν και αρχικά δέχτηκε πισώπλατα επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *