Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Παρασκηνιακά νέα από WWE Raw

Νέα ματς για Extreme Rules ανακοινώθηκαν, παλαιστές αναμένονται για ντεμπούτο και διάφορα άλλα, που έγιναν πριν, μετά και κατά την διάρκεια του WWE Raw αυτής της εβδομάδας.


Δύο νέα ματς για Extreme Rules

Όπως θα μπορέσατε να διαβάσετε και στο ρεπορτάζ του Raw, στο Extreme Rules θα πραγματοποιηθεί το Triple Threat Match, ανάμεσα σε Rob Van Dam VS Cesaro VS Jack Swagger.

Επίσης στο Pre Show του pay-per-view, οι νάνοι Hornswoggle και El Torito, θα αναμετρηθούν σε αγώνα WeeLC (κάτι σαν TLC αλλά για νάνους).

Αναμένεται από δύο παλαιστές ντεμπούτο

Στο επόμενο Raw, στις 5 Μαΐου, θα γίνει το ντεμπούτο του Adam Rose στο main roster του WWE. Ο παλαιστής διαφημιζόταν πολλές εβδομάδες. Αναμένεται και το ντεμπούτο του Bo Dallas.

Τα "παιδιά" του Bray Wyatt

Για όσους αναρωτιούνται, τα παιδιά που εμφανίστηκαν στο πλευρό του Bray Wyatt και τραγούδησαν, ήταν από ένα τοπικό Λύκειο.

Μετά το Raw

Μετά το τέλος του επεισοδίου του WWE Raw, ο John Cena αντιμετώπισε και νίκησε τον Bray Wyatt με αποβολή του τελευταίου, αφού η υπόλοιπη Wyatt Family επιτέθηκε στον Cena. Ο τελευταίος, μοιράζοντας παντού Attidute Adjustment για να κλείσει την βραδιά.

Στο Raw ο Harley Race

Ο θρυλικός Harley Race βρέθηκε στα παρασκήνια του WWE Raw αυτής της Δευτέρας, που πραγματοποιήθηκε στο St. Luis του Μιζούρι.

WWE Superstars σόου

Για το σόου Superstars αυτής της εβδομάδας, έγιναν οι αγώνες Damien Sandow VS Sin Cara και Tamina Snuka VS Natalya.

Νέα diva στο WWE

Νέο απόκτημα για το WWE. Υπέγραψε συμβόλαιο με την μοντέλο-ηθοποιό Leyvonna Zakari. Φυσικά, θα περάσει πρώτα από το θυγατρικό NXT.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *