Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Απολύθηκαν 4+1 από το WWE!

Το WWE προχώρησε σε απολύσεις παλαιστών που εμφανίζονταν στο NXT μέχρι πρότινος. Το πιο τρανταχτό όνομα είναι του Mason Ryan, αλλά ξεχωρίζει και αυτό της Shaul Guerrero.

Ο Mason Ryan εμφανίστηκε για αρκετό διάστημα στο κύριο ρόστερ την περίοδο 2011-12, αλλά μετά χάθηκε. Υπήρξε μέλος της Nexus, υπό τον CM Punk, δηλαδή την New Nexus για την ακρίβεια. Πρόσφατα είχε ακουστεί η φήμη πως θα συμπληρώσει το κενό του Roman Reigns, του οποίου ήταν πιθανή η αποχώρηση από την Shield. Παρόλα αυτά, αποτελεί παρελθόν.

Η Shaul Guerrero, κόρη του Eddie Guerrero και της Vickie, που εμφανιζόταν ως Raquel Diaz, αποτελεί επίσης μια έκπληξη. Ακούστηκαν πολλά καλά λόγια για εκείνη, αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι, ενώ είχε και τραυματισμούς μέχρι πριν ένα χρόνο.


O Oliver Grey, τρίτος που απολύθηκε, υπήρξε μαζί με τον Adrian Neville, τον τωρινό Πρωταθλητή του NXT, Πρωταθλητές Tag Team, και μάλιστα ήταν η πρώτη ομάδα που κατάκτησε τον τίτλο μετά την σύστασή του. Ο Grey ήταν τραυματίας οκτώ μήνες και πρόσφατα είχε επιστρέψει εν δράση.

Απολύθηκε επίσης και ο Danny Burch, που δεν κατάφερε να ξεχωρίσει με την παρουσία του.

Τέλος, ζήτησε και έλυσε το συμβόλαιό της με το WWE, η Σουηδέζα Sarah Backman, η οποία ήρθε στην εταιρεία πέρυσι τον Μάρτιο και υπήρξε παλαιότερα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια μπρα-ντε-φερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *