Κατηγορίες HTML

Slide Show

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Οι 10 πιο hardcore παλαιστές!

Tο WWE.com, ανέδειξε την κορυφαία δεκάδα με τους πιο hardcore παλαιστές.

10. Dusty Rhodes
Εκτός από σπουδαίος λέκτορας του μικροφώνου, ο Dusty Rhodes ήταν ένας μεγάλος μαχητής που δεν δίσταζε να φτάσει στα άκρα σε πολλούς αγώνες του.

9. Shane McMahon
Το WWE.com κάνει την έκπληξη και μάλλον στέκεται στο γεγονός, πως τα περισσότερα από τα λίγα ματς που έχει δώσει ο Shane McMahon, περιέχουν ακραίους κανόνες.

8. Bruiser Brody
Έγινε γρήγορα ένας τρομακτικός αντίπαλος, αφού λάτρευε τους ακραίους κανόνες. Πάλεψε σε όλο τον κόσμο και η φήμη του ήταν κυρίως λόγω του ακραίου "τρόπου παιχνιδιού" του.

7. New Jack
Πολλοί παλαιστές με την πρώτη ευκαιρία ψάχνουν να βρουν "όπλα" κάτω από το ρινγκ. Ο New Jack τα έφερνε μαζί του σε κάθε αγώνα στο ECW, που αγωνίστηκε κυρίως.

6. Abdullah The Butcher
Φόβος και τρόμος των ρινγκ και μάλλον αδικείται από το νούμερο 6. Υπήρξαν φήμες πως έκανε μόνος του χαρακιές στον εαυτό του, ενώ λάτρευε να χαράσσει το πρόσωπο των αντιπάλων.

5. Tommy Dreamer
Ως γνήσιος εκπρόσωπος της σχολής του Extreme Championship Wrestling, λάτρεψε τους αγώνες με ακραίους κανονισμούς και αυτοί ήταν το δυνατό του σημείο.

4. The Sheik
Ένας από τους πρωτοπόρους του είδους, κατάφερε να σπείρει τον τρόμο στους αντιπάλους του, που μάθαιναν ότι θα τον αντιμετωπίσουν. Ήξερε πολύ καλά να χειρίζεται "όπλα".

3. Terry Funk
Βρίσκεται στο νούμερο 3, αλλά ακόμα και αυτή η θέση τον αδικεί! Γεννημένος για την extreme φύση του wrestling. Αξεπέραστος hardcore παλαιστής, που ενέπνευσε κι άλλους.

2. Sabu
Ένας θρύλος του extreme! Το ECW ήταν ο Sabu και οι αγώνες που έδινε ήταν ο ένας καλύτερος από τον άλλο. Μοναδικός τεχνίτης με τα "όπλα" στο χέρι του!

1. Mick Foley
Τι να πει κανείς για τον Mick Foley. Δεν υπάρχει κάποιος που να αμφισβητεί τον χαρακτηρισμό "hardcore legend". Μόνο αυτός μπορεί να πέσει από 10 μέτρα ύψος, δύο φορές σε έναν αγώνα και να συνεχίσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *