Κατηγορίες HTML

Slide Show

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Πιθανή δυσαρέσκεια του Batista

Μετά το τέλος του PPV Extreme Rules, ο Batista δεν θα υπολογίζεται από το WWE για αρκετό καιρό, λόγω άλλων υποχρεώσεων που θα έχει. Όμως υπάρχει πιθανότητα ο "Animal" να έχει "στραβώσει" από τότε που γύρισε στην εταιρεία.

Οι λόγοι που μπορεί ο Batista να μην έχει και μεγάλη διάθεση για εργασία στο WWE, είναι η αλλαγή των πλάνων στην WrestleMania 30. Όταν υπέγραψε να επιστρέψει, υπήρχε το πλάνο να κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο main event της 'Mania με τον Daniel Bryan τελικά να παίρνει τους δύο τίτλους.

Ο κόσμος δεν τον υποδέχτηκε πίσω με ανοιχτές αγκάλες και η δυσαρέσκεια του Batista για το γεγονός αυτό, είναι μεγάλη. Πλέον, μετά το Extreme Rules δεν διαφημίζεται πουθενά, κι ενώ υπήρχε το πλάνο εξ αρχής να απουσιάσει αυτό το διάστημα, έως τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου, τώρα δεν υπάρχει πουθενά για τα επερχόμενα σόου του WWE.

Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα απλά να μην έχει προστεθεί ακόμα ή και να έχουν προκύψει νέες δουλειές για τον "Animal" μακριά από το WWE. Όλα θα φανούν στο μέλλον, κι αν δεν τον δούμε το ολόκληρο το καλοκαίρι, τότε σίγουρα υπάρχει κάποιο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *