Κατηγορίες HTML

Slide Show

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Αυτοί που πρέπει να γίνουν Πρωταθλητές

Το WWE είναι πολύ πιθανό σήμερα να καθαιρέσει τον Πρωταθλητή WWE World Heavyweight, Daniel Bryan, λόγω του τραυματισμού του και το ερώτημα πολλών είναι ποιος θα είναι ο επόμενος.

Η εταιρεία έχει πληθώρα επιλογών. Πάντα είχε, αφού αποδεδειγμένα αν ήθελε να 'φτιάξει' ένα όνομα, το έπραττε, σχεδόν πάντα με ευκολία. Άλλες φορές βασίστηκε σε ενδεδειγμένες λύσεις.

Οι σίγουρες και οι νέες λύσεις

Η λογική αυτή την περίοδο δεν δείχνει κάποιον παλαιστή συγκεκριμένα, που μπορεί επάξια, γιατί το αξίζει περισσότερο από όλους τους άλλους, να έχει τους δύο τίτλους στην κατοχή του.

Τα ονόματα των John Cena, Randy Orton, Batista, είναι όπως πάντα τα επικρατέστερα, αλλά ακόμα και ο ίδιος ο Triple H ή ο Kane -τιμής ένεκεν- δεν θα αποτελέσουν εκπλήξεις.

Όμως, έκπληξη δεν θα αποτελέσουν κι άλλα ονόματα, παρόλο που δεν έχουν ιδιαίτερα επιτεύγματα, βρίσκονται στο καλύτερο σημείο της καριέρας τους και μια τέτοια κατάκτηση θα τους απογείωνε.

Μερικοί από αυτούς είναι ο Cesaro με τον Paul Heyman στο πλευρό του, οποιοδήποτε μέλος της Shield, που είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο ρόστερ, αλλά με πλεονέκτημα στον Roman Reigns, και φυσικά ο αρχηγός της Wyatt Family, Bray Wyatt, που δείχνει τρομερός.

Περιμένουν μεγαλύτερες ευκαιρίες

Εκτός από όλους αυτούς, υπάρχουν κι άλλοι παλαιστές στο ρόστερ, που θα μπορούσαν να έχουν ευκαιρία όμως, να δείξουν αν πραγματικά αξίζουν να θεωρούνται κορυφαίοι.

Ξεχωρίζω τον Dolph Ziggler, που έχει κάποιες κατακτήσεις, αλλά ποτέ την ευκαιρία να παραμείνει Πρωταθλητής κορυφαίου τίτλου για αρκετό διάστημα. Μια τέτοια ευκαιρία θα την άξιζε.

Οι δύο Πρωταθλητές, United States και Intercontinental, Sheamus και Bad News Barrett αντίστοιχα, θα ήταν επίσης δύο καλές λύσεις, με τον δεύτερο όπως και ο Ziggler, αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό ακόμα, να δικαιούται μια κατάκτηση, αφού ούτε καν τέτοια δεν έχει.


Το υπόλοιπο ρόστερ

Άλλοι παλαιστές του ρόστερ, δεν νομίζω πως γίνεται να πάρουν τους τίτλους. Αναφέρω ονόματα που πρωταγωνιστούν το τελευταίο διάστημα, και δεν νομίζω να υπάρχει αντίρρηση επ'αυτού.

Μερικοί είναι και πρώην Πρωταθλητές, όπως οι: Alberto Del Rio, Big E, Big Show, Jack Swagger, Mark Henry, The Miz (επιστρέφει), Rob Van Dam, και άλλοι που είναι ή ήταν υποσχόμενοι: Adam Rose, Rusev, Cody Rhodes, Goldust, Ryback, Curtis Axel, Damien Sandow, Fandango, Kofi Kingston, Xavier Woods, R-Truth, Titus O'Neil.

Οι αγαπημένες μου λύσεις

Τέλος, αφήνω τις δύο πιο αγαπημένες μου επιλογές, που δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατόν, να κατακτήσουν τους τίτλους, αλλά και ενδεδειγμένες είναι και για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, θεωρώ θα είναι αποδεκτές περισσότερο από όλες, για τον κόσμο.

Αναφέρομαι στον CM Punk φυσικά, αλλά και στον Brock Lesnar! Ο πρώτος απουσιάζει και είναι άγνωστο αν θα τον ξαναδούμε ποτέ ή σύντομα και ο δεύτερος είναι σίγουρα σε άδεια. Ελπίζω πάντως, να γίνεται να επιστρέψει ένας από τους δύο στην ώρα για να πάρει τους τίτλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *