Κατηγορίες HTML

Slide Show

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Cena: "Οκτώ χρόνια με γιουχάρουν!"

Για την σχέση του με το κοινό του WWE, που πλέον τον γιουχάρει πιο μαζικά από ποτέ, αλλά και για άλλα θέματα, μίλησε ο John Cena σε συνέντευξή του σε εφημερίδα της Ουάσινγκτον.

Την σχέση του με τον κόσμο, που τον τελευταίο καιρό είναι διχασμένος μαζί του: "Δεν είναι τον τελευταίο καιρό. Στις 6 Απριλίου γιορτάσαμε την 30η επέτειο της WrestleMania. Μπορώ να θυμηθώ την WrestleMania 22 στο Σικάγο, όπου άκουσα τα πιο δυνατά συνθήματα εναντίον μου, μέχρι σήμερα. Από τότε είναι έτσι η απήχησή μου. Είναι οκτώ χρόνια πλέον. Αυτό το πράγμα δεν αλλάζει. Τα λίγα άτομα που μπορούν να το αλλάξουν δεν ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει".

Τις διαφορές που υπάρχουν για τους νέους παλαιστές, σε σχέση με προηγούμενες δεκαετίες: "Με την προσθήκη των τεστ αντοχής, ναρκωτικών και την δημιουργία θυγατρικών εγκαταστάσεων, όπου τα νέα ταλέντα του WWE λαμβάνουν τις καλύτερες ιατρικές και οικονομικές συμβουλές, παίρνουν συμβουλές για το μέλλον - η εταιρεία έχει μετατρέψει και έχει βελτιώσει στον μέγιστο βαθμό τον χώρο εργασίας τους. Το να είσαι ένας παλαιστής του WWE είναι μεγαλύτερο κατόρθωμα και μεγαλύτερη ευχαρίστηση από ποτέ".

Αν αισθάνεται καλά που ακολουθεί την εταιρεία σε φιλανθρωπικούς σκοπούς: "Απόλυτα. Ειδικά αν πρόκειται για μεγάλες προσπάθειες. Το παίρνω λίγο παραπάνω προσωπικά, να κάνουν όλοι τα απαραίτητα και να ρυθμιστούν τα πάντα, για να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Όταν κάνω κάτι τέτοιο, ο στόχος μου είναι να βοηθήσω ανθρώπους. Όταν κάνεις μια καριέρα - που το κάνω αυτό για μια δεκαετία - οι στόχοι σου αλλάζουν συνεχώς. Προσπαθείς να ξοδέψεις τον χρόνο σου, για να κάνεις την διαφορά, αφού είσαι ήδη επιτυχημένος. Ελπίζω οι προσπάθειες όλες, να βοηθήσουν για να σωθούν ανθρώπινες ζωές".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *