Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Οι -πάντα απαραίτητοι- CM Punk & Y2J

Το WWE διανύει μια πολύ καλή περίοδο με νέους αστέρες που εντυπωσιάζουν και σενάρια που είναι άνω του μετρίου τουλάχιστον. Όμως σε όλα αυτά λείπουν δύο μεγάλες προσωπικότητες που θεωρούνται ακόμα επαγγελματίες παλαιστές. Chris Jericho και CM Punk.

Και λέω πως θεωρούνται ακόμα επαγγελματίες παλαιστές, αφού λείπουν από τα ρινγκ για κάποιο διάστημα ο πρώτος πολύ περισσότερο καιρό από τον δεύτερο, και ελπίζουμε πως απλά απουσιάζουν. Και τα δύο αυτά ονόματα είναι πάντα στην επικαιρότητα και συζητιούνται για το πότε και πως θα επιστρέψουν.

Δύο παλαιστές που μπορούν να παίξουν όλους τους ρόλους που χρειάζεται η εταιρεία. Μπορούν άνετα να παίξουν τον heel, μπορούν να δώσουν τα πάντα ως faces. Εντός ρινγκ είναι τουλάχιστον αξιοπρεπείς, δίνουν σπουδαίους αγώνες και "φτιάχνουν" ωραίες ιστορίες.

Αναμένεται... (με σιγουριά) ο Y2J

Ο Chris Jericho απουσιάζει από τις 19 Ιουλίου του 2013, καθώς εξέπνευσε η συμφωνία του με το WWE και ξεκίνησε περιοδείες με το συγκρότημά του Fozzy. Ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει πολύ καλές σχέσεις με την εταιρεία, και υπήρξε συζήτηση για επιστροφή του ενόψει της WrestleMania 30.

Ο λόγος που δεν επέστρεψε ήταν ότι υπήρξαν πολλοί σταρ που θα εμφανίζονταν στην βραδιά και δεν υπήρχε θέση για άλλον ένα. Επίσης ξεκαθάρισε πως θα επιστρέψει όταν έχει κάτι καλό να κάνει και όχι απλά για να γυρίσει. Άλλωστε όπως έδειξε το τελευταίο του πέρασμα, χαραμίστηκε σε ανούσιες κόντρες και ουσιαστικά δεν είχε κάποιο σενάριο.

Ο Jericho δεν κρύβεται όσον αφορά πιθανή επιστροφή του, αλλά έχει ξεκάθαρα πολλά πράγματα να κάνει εκτός pro wrestling. Τραγούδι, εκπομπές podcast, αλλά και εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές. Ποτέ δεν έχει πει πως δεν θα επιστρέψει, αλλά η ακριβής ημερομηνία είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Οπότε ίσως δούμε τον Chris Jericho πολύ πιο σύντομα από ότι φανταζόμαστε, ίσως πάλι αργήσει να γίνει αυτό. Λογικά θα δώσει το παρών -το πολύ έως- την επόμενη WrestleMania (31η).


Μεγάλο ερωτηματικό ο CM Punk

Ο άλλος μεγάλος σταρ που απουσιάζει, από το Royal Rumble 2014 στις 26 Ιανουαρίου, ο CM Punk, ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί με την περίπτωσή του.

Το σενάριο που είναι σχεδόν επιβεβαιωμένο πλέον είναι το εξής: Παραπονιόταν για τον χαρακτήρα του και τις αντιπαλότητες που είχε αρκετό καιρό, αλλά και γενικότερα για τον χειρισμό των παλαιστών από το WWE. Επίσης το σώμα του ήταν σακατεμένο και υπέφερε συνεχώς από πόνους σε διάφορα σημεία, πράγμα που μπορεί να είναι ακόμα πιο σημαντικό.

Οπότε θέτοντάς το και αλλιώς, ένας λόγος ήταν πως δεν ένοιωθε αυτοπεποίθηση για τον εαυτό του και δεν μπορούσε να αποδώσει τα μέγιστα, λόγο και των πόνων από τους οποίους υπέφερε και ο άλλος λόγος ήταν η τροπή των σεναρίων τόσο για τον ίδιο αλλά και για όλους, με το γεγονός πως με την έλευση του Batista δεν θα δινόταν τίτλος ούτε στον Daniel Bryan, που έβλεπαν οι πάντες ότι άξιζε.

Το αποτέλεσμα ήταν ο CM Punk να αποχωρήσει άρον-άρον χωρίς να μπορεί ούτε ο Vince McMahon να τον πείσει, ο κόσμος να εξαγριωθεί και αρχίζει τα μαζικά συνθήματα και εν τέλει να δίνεται τίτλος στον Bryan. Κάτι που όπως φάνηκε αποδείχτηκε πολύ καλό (όχι για τον Batista).

Αν λοιπόν, το WWE απλά δέχτηκε πως δεν μπορεί να πειστεί ο CM Punk να παραμείνει, τότε αναμένεται κάποια στιγμή στο μέλλον.

* Οι φήμες που ακούγονταν για επιστροφή του την 1η Ιουνίου στο Payback επειδή θα γίνει στην πατρίδα του, το Σικάγο, δεν στηρίζονται κάπου πέραν της τοποθεσίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *