Κατηγορίες HTML

Slide Show

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Με Daniel Bryan το Raw στην Αγγλία!

Το επόμενο Raw, αυτής της Δευτέρας 19 Μαΐου, θα διεξαχθεί και θα μεταδοθεί από το Λονδίνο της Αγγλίας, και αναμένεται με ενδιαφέρον για πολλούς λόγους.

Άλλος ένας από αυτούς τους λόγους, είναι φυσικά η ανακοίνωση της απόφασης για τους τίτλους του Daniel Bryan, που υπεβλήθη σε εγχείρηση στον αυχένα και θα μείνει εκτός δράσης. Στο επεισόδιο ανακοινώθηκε πως θα παρουσιαστεί και ο Πρωταθλητής!

Δεν διευκρινίστηκε όμως αν θα είναι μέσω βίντεο ή ζωντανής παρουσίας του. Πάντως από την ανακοίνωση, μπορεί να θεωρήσει κανείς πως θα ταξιδέψει ως το Λονδίνο. Σίγουρα όπως κι αν εμφανιστεί, δεν θα είναι σε θέση για δράση.

Επίσης, μια μεγάλη έκπληξη, ακούει στο όνομα Batista, καθώς αν και δεν αναμενόταν αρχικά, προστέθηκε στα διαφημιζόμενα ονόματα και θα δώσει το παρών, προφανώς για να συνεχιστεί η κόντρα της Evolution με την Shield.

Τέλος, εμφάνιση θα πραγματοποιήσει ο Hulk Hogan, που θα βρεθεί στο Λονδίνο, και θα εμφανιστεί και στο SmackDown, του οποίου τα γυρίσματα θα γίνουν την Τρίτη.

Άλλοι δύο λόγοι είναι τα δύο ματς που ανακοινώθηκαν ότι θα γίνουν. Αυτά είναι τα:
- John Cena vs. Luke Harper
- The Usos vs. Goldust και Cody Rhodes

--- Λόγω της διαφοράς ώρας του Λονδίνου με τις πόλεις των Η.Π.Α., το επεισόδιο θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση και τα αποτελέσματά του, θα τα ξέρουμε περίπου στις 9 το βράδυ ώρα Ελλάδος, αφού το επεισόδιο θα γίνει στην Αγγλία, στις 8 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί στις 11 το βράδυ. Η διαφορά ώρας με εμάς είναι δύο ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *