Κατηγορίες HTML

Slide Show

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Extreme Rules (4/5): Ματσάρες!

Χωρίς αμφιβολία, ο μεγάλος αγώνας The Shield εναντίον Evolution, ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων! Και ναι, όλοι τον περίμεναν καλό, αλλά ήταν ο καλύτερος που θα μπορούσε να συμβεί. Το Extreme Rules αν και δεν είχε καμία έκπληξη, έδωσε τρομερό θέαμα, με τις δύο αυτές ομάδες να παίρνουν άριστα!

Τελικοί νικητές οι The Shield! Ο αγώνας μεταφέρθηκε εκτός ρινγκ, σε όλη την αρένα με τους έξι άνδρες να παλεύουν διάσπαρτα. Τα τρία μέλη της Shield δεν δίστασαν να κάνουν τα πάντα, με τους Seth Rollins και Dean Ambrose να παίρνουν το... κομμάτι εκτός ρινγκ. Ο Roman Reigns έμεινε στο ρινγκ με τον Batista και χάρισε στην ομάδα του την νίκη με spear. Ένας αγώνας που σίγουρα θα θυμόμαστε για πάρα πολύ καιρό, ίσως και για πάντα!


Ματσάρα χωρίς αλλαγή τίτλου!

Μεγάλη έκπληξη ήταν ο αγώνας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WWE, όπου ο Πρωταθλητής Daniel Bryan νίκησε τον Kane. Είδαμε ένα εξαιρετικό θέαμα που θύμισε άλλες εποχές, με τον μασκοφόρο γίγαντα να βάζει φωτιά σε τραπέζι, αλλά να προσγειώνεται εκείνος σε αυτό. Ο αγώνας τους μεταφέρθηκε μέχρι και στα παρασκήνια!


Κι όμως χάνει!

Ο Bray Wyatt κατάφερε τα πάντα εναντίον του John Cena, αφού πήρε και νίκη! Στο σιδερένιο κλουβί δεν είδαμε και το σπουδαίο παλαιστικό θέαμα, αλλά την ώρα που ο Cena κατάφερε να εξουδετερώσει τους τρεις άνδρες της Wyatt Family, ένα παιδάκι βρέθηκε στο διάβα του, με φωνή από ταινία τρόμου, και με το σοκ που προκάλεσε στον champ, χάρισε τον χρόνο στον Bray Wyatt να αποδράσει για την νίκη!


Το σήκωσε ξανά ο BNB!

Με την νέα του περσόνα του Bad News, ο Barrett κατόρθωσε να πάρει τον πρώτο του τίτλο και για τέταρτη στην καριέρα του το Intercontinental Πρωτάθλημα. Ο πρώην Πρωταθλητής Big E ένιωσε το Bull Hamer του Βρετανού, ο οποίος, αν και heel, αποθεώθηκε από το κοινό για την κατάκτησή του!


Νίκη για έναν client του Heyman!

Να πούμε ότι προκάλεσε έκπληξη δεν μπορούμε, αφού από αυτή την τριάδα, ένας παίρνει push ξεκάθαρα. Ο Cesaro λοιπόν, ξεπέρασε τα εμπόδια των Rob Van Dam και Jack Swagger και πήρε την νίκη. Ο αγώνας ήταν elimination και πρώτος που αποχώρησε ήταν ο Swagger, τον οποίο απέκλεισε ο RVD. Πλέον, ο "Paul Heyman's guy" έδωσε άλλη μια διάκριση στον εαυτό του και στον μάνατζέρ του.


Είναι τρελοί οι Ρωσοβούλγαροι!

Τόσο ο Alexander Rusev, όσο και η μάνατζέρ του Lana! Η πρώτη μίλησε για τον Vladimir Putin, πρόεδρο της Ρωσίας, εκνευρίζοντας τους Αμερικανούς οπαδούς και ο δεύτερος στην συνέχεια, ισοπέδωσε στον αγώνα του, τους δύο αντιπάλους του, Xavier Woods και R-Truth για την πρώτη του νίκη σε pay-per-view.


Κράτησε το "χρυσό" η Paige

Σε έναν αγώνα που σίγουρα περιμέναμε περισσότερα και υπήρξε πολύ σύντομος, η Πρωταθλήτρια Divas, Paige, πήρε την νίκη από την αντίπαλό της Tamina Snuka.


Νίκησε ο Μεξικά(να)νος

Στο pre-show του ppv, οι δύο νάνοι El Torito και Hornswoggle, είχαν extreme match TLC για νάνους (το λεγόμενο WeeLC). Νικητής ο Torito σπάζοντας τον αντίπαλό του, σε ένα μικρούλι τραπέζι!






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *