Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Impact (15/5): Συνωμοσία εξουσίας!

Νέα συνωμοσία αποκαλύφθηκε στο TNA, υπό την εξουσία του MVP. Στο πλευρό του τάχθηκαν Kenny King και Bobby Lashley, που μαζί του, ισοπέδωσαν τον Πρωταθλητή, Eric Young.

Ο Πρωταθλητής TNA, Eric Young μίλησε για τις πράξεις του MVP την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ τόνισε πως θα του είχε δώσει αγώνα για τον τίτλο, αν το ζητούσε αφού είναι μαχητής, με τον MVP να εμφανίζεται στην γιγαντοοθόνη και να απειλεί.

Στα παρασκήνια, ο MVP επιτέθηκε με θεμιτό και αθέμιτο τρόπο στον Young και ανακοίνωσε μεταξύ τους ματς, αργότερα στην βραδιά.

Ο αγώνας για τον τίτλο του Young, έληξε με αποβολή του MVP, αφού επιτέθηκε στον Πρωταθλητή. Ο Kenny King που βρέθηκε στο ρινγκ, επιτέθηκε σε Young και διαιτητή, ο οποίος αρνήθηκε να κάνει επανέναρξη του ματς. Η εμφάνιση του Bobby Lashley φάνηκε να βάζει τάξη, αλλά εκείνος επιτέθηκε επίσης στον Young! Οι Lashley, King και MVP γιόρτασαν για το κλείσιμο του επεισοδίου.

Υπάρχει τρέλα στην Menagerie

Η Menagerie, νέα φατριά του TNA, έδωσε μερικά δείγματα γραφής. Ο Crazzy Steve αγωνίστηκε εναντίον του Kazarian -που έχει μείνει ελεύθερος- αλλά αποβλήθηκε επειδή τράβηξε το παντελόνι του διαιτητή! Στο πλευρό του ο Knux και υπόλοιπη ομάδα. Αξιοσημείωτο το γεγονός πως η μουσική εισόδου τους, έπαιξε σε όλη την διάρκεια του αγώνα και ο φωτισμός ήταν ροζ και πράσινος.


Κουμάντο στις Knockouts οι Beautiful People

Στις Knockouts, η Gail Kim φώναξε τις Beautiful People, Velvet Sky και Angelina Love, και συμφώνησαν σε αγώνα Gail Kim vs. Velvet Sky. Η Kim νίκησε αλλά μετά το ματς, δέχτηκε επίθεση από την Angelina Love, που την χτύπησε με τον τίτλο των Knockouts. Επίσης, στην εκπομπή "Xplosion", η Angelina Love νίκησε την Brittany.

Νίκες για Willow, Sanada και James Storm

Ο Willow νίκησε τους Bram και Magnus σε handicap match. Οι Magnus και Bram έχασαν μετά από καυγά και συνέχισαν μετά τον αγώνα. Με τον τίτλο X-Division υπό διεκδίκηση, ο Sanada νίκησε τους Tigre Uno και Zema Ion, ενώ σε άλλο ματς, ο James Storm νίκησε τον Mr. Anderson.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *