Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Impact (22/5): Ότι θέλει η φατριά του MVP

Απόλυτο κουμάντο στο TNA φαίνεται πως κάνει ο MVP, ο οποίος όχι μόνο διατάσσει, έχει πλέον στο πλευρό του Bobby Lashley και Kenny King, την Dixie Carter να τον παρακαλάει και τον Πρωταθλητή Eric Young, να μην μπορεί να βοηθηθεί από κανέναν (Wolves και Austin Aries).

Ο Eric Young κάλεσε τον MVP στο ρινγκ, που εμφανίστηκε με τους Lashley και King. Ο Austin Aries ήρθε για βοήθεια στον Young που δέχτηκε επίθεση.


Οι Aries και MVP, αφού αντιπαρατέθηκαν στα λόγια, είχαν και αγώνα με νικητή τον Aries, αφού οι King και Lashley παρενέβησαν. Ο Eric Young έσωσε από επίθεση τον Aries και ο MVP ανακοίνωσε Lashley vs. Young, για το main event.


Στο main event της βραδιάς, ο Bobby Lashley νίκησε τον Eric Young, με τους King και MVP να παρεμβαίνουν. Ο Austin Aries εμφανίστηκε αλλά του επιτέθηκε ο Lashley. οι Lashley, King και MVP έμειναν να πανηγυρίζουν.




Εξολόθρευσε τους Wolves η κλίκα του MVP

Οι MVP, Bobby Lashley και Kenny King στην έναρξη του Impact, έκαναν ένα heel promo, μέχρι να τους διακόψουν οι Wolves.


Οι τελευταίοι βρέθηκαν στο καναβάτσο, από τον Lashley κυρίως, που "έδωσε" από ένα spear σε Eddie Edwards και Davey Richards.


Αργότερα, ο Eddie Edwards είπε πως ο Davey Richards τραυματίστηκε άσχημα από την επίθεση των τριών. Εν τέλει δέχτηκε νέα επίθεση από τον King.


Bully Rae εναντίον Carters που παρακαλάνε MVP

Η Dixie Carter με τον Ethan Carter III στο πλευρό της, αναρωτήθηκε γιατί ο MVP δεν απαντά στις κλήσεις της.


Αντί για απάντηση, πήρε ένα "κυνηγητό" από τον Bully Ray, που τους πήρε στο κατόπι με έναν σωλήνα, αλλά δέχτηκε επίθεση από MVP, Lashley και King.


Εν συνεχεία, η Dixie επέστρεψε με τον Ethan και διέταξε να στηθεί ένα τραπέζι, στο οποίο ο Ethan προσπάθησε και "πέρασε" τον Ray μέσα από το τραπέζι.


Κάνουν την πλάκα τους οι Beautiful People

Η Πρωταθλήτρια Knockouts, Angelina Love, έστειλε ανοιχτή πρόκληση σε όποια θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο της, με την Brittany να δέχεται το κάλεσμα, αλλά να χάνει, φυσικά με βοήθεια για την Love από την Velvet Sky.


Οι Beautiful People εξευτέλισαν την Brittany μετά το ματς, μέχρι να εμφανιστεί η Gail Kim και να σταματήσει το σκηνικό. Η τελευταία μάλλον έχει στόχο τον τίτλο της Love.


Μπελάδες Willow με Magnus και Bram

Ο Willow κατάφερε και νίκησε τον Magnus σε Falls Count Anywhere match, παρόλο που ο Bram παρενέβη δύο φορές.



Ξεκίνησε η κόντρα Storm vs. Anderson

Σε ένα βίντεο, είδαμε τον Mister Anderson να καλεί σε μονομαχία μπύρας τον James Storm, σε ένα μπαρ. Πάνω που φαινόταν ότι απλά μεθύσανε, ο Anderson επιτέθηκε στον μεθυσμένο Storm.


Προσπαθεί να βοηθήσει τον Shaw ο Gunner

Στο τρελοκομείο να βοηθήσει τον Samuel Shaw, βρέθηκε ο Gunner, που μεταξύ άλλων του είπε πως έχει περάσει τα ίδια. Οδεύουν για Tag Team μάλλον οι δύο τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *