Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Impact (8/5): Απόλυτο κουμάντο ο MVP!

Κάθε εξουσία στα χέρια του, πήρε ο MVP και αφού ακύρωσε αγώνα, προκάλεσε σοκ σε όλους, με επίθεση στον Πρωταθλητή Eric Young και έκανε μια ανακοίνωση για Slammiversary.

Ο Eric Young υποσχέθηκε πως ο τίτλος θα είναι υπό διεκδίκηση κάθε εβδομάδα. Αν δεν τον βάζει σε αγώνα το TNA, θα βρίσκει αντίπαλο μόνος του. Ο Bobby Roode απαίτησε ρεβάνς για τον τίτλο, ενώ τόνισε πως δεν θα ζητήσει άλλη ευκαιρία τίτλου ποτέ. Ο Young συμφώνησε τελικά σε ρεβάνς.

Ο MVP ακύρωσε τον αγώνα, λέγοντας πως η εταιρεία αποφασίζει και όχι οι παλαιστές. Ενώ άφησε την αποκάλυψη του αντιπάλου του Young, για το Slammiversary, για αργότερα.

Ο Bobby Roode τα έβαλε με τον MVP για την ακύρωση του αγώνα, και ο τελευταίος του είπε πως έχασε την περασμένη ευκαιρία. Η αντιλογία έφτασε στα άκρα και πιάστηκαν στα χέρια, με τους σεκιούριτι και τους διαιτητές να τους χωρίζουν.

Εν τέλει, ο MVP ανακοίνωσε πως ο ίδιος θα είναι ο διεκδικητής του τίτλου στο Slammiversary, αφού επιτέθηκε ξαφνικά στον Young.


Νίκησαν οι Wolves - Έχασε ο Angle

Οι Πρωταθλητές TNA Tag Team, The Wolves, επικράτησαν σε αγώνα Ladder για τους τίτλους, των BroMans. Οι νικητές κατάφεραν να ξεπεράσουν και το αριθμητικό μειονέκτημα, αφού έβγαλαν εκτός αγώνα και τον τρίτο των BroMans, Zama Ion.

Ο EC3 νίκησε Kurt Angle. Ο τελευταίος αν και τραυματίας, με το ζόρι ήθελε να συνεχίσει τον αγώνα, και έτσι ηττήθηκε καθαρά.


Νέα φατριά και νέος παλαιστής

Ο Knox επέστρεψε με την νέα του οικογένεια-φατριά. Μια γυναίκα μάνατζερ, έναν κλόουν, δύο άντρες και έναν μασκοφόρο. Έδωσε αγώνα και νίκησε τον Kazarian.

Στα παρασκήνια ο Magnus γνωρίστηκε με έναν νέο παλαιστή, με το όνομα Bram (ήταν ο Kenneth Cameron από τους Ascension του NXT). Στην συνέχεια, ο Willow ηττήθηκε από τον Magnus, με αποβολή του τελευταίου, λόγω παρέμβασης του Bram, που διέλυσε στην συνέχεια τον Willow.

Κουμάντο στις γυναίκες οι Beautiful People

Οι Velvet Sky και Angelina Love νίκησαν τις Brittany and Madison Rayne σε τύπου elimination match. Έμειναν οι Madison και Angelina στο τέλος, με την Velvet να αποσπά την προσοχή του διαιτητή και την Angelina να παίρνει την νίκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *