Κατηγορίες HTML

Slide Show

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Jericho: "Σωστή επιλογή ο Lesnar"

Ο Chris Jericho κλήθηκε να σχολιάσει το "σπάσιμο" του σερί του Undertaker σε WrestleMania και δε από τον Brock Lesnar. Ο Y2J σχολίασε πως του άρεσε και έγινε από τον κατάλληλο.

"Το λάτρεψα, θεωρώ πως ήταν υπέροχο. Ήταν ένα θεμιτό σοκ και έκανε τους πάντες να μιλούν για αυτό. Πιστεύω το σωστό άτομο το έκανε, εάν το πάρεις από άποψη αξιοπιστίας και αν το πάρεις από άποψη λογικής" εννοώντας πως με βάση την εικόνα του αγώνα, φάνηκε πως ο Lesnar είχε διαλύσει ρεαλιστικά τον U'Taker.

Για τους λόγους που πιστεύει ότι έγινε:"Όσο κι αν θέλουν να πιστεύουν οι άνθρωποι, οι οπαδοί και οι δημοσιογράφοι ότι είναι αυτή η υπόθεση, δεν είμαι σίγουρος εάν ο Undertaker είχε ακόμα πολλούς αγώνες. Ίσως δεν ήθελε να παλέψει ξανά. Ίσως ήξερε ότι δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο. Είναι μεγάλο θέμα από φυσικής απόψεως να παλεύεις όπως παλεύει, μια φορά το χρόνο, είναι δύσκολο. Δεν θέλω να έρθω και να παλέψω μια φορά στον χρόνο. Είναι πολύ πιο δύσκολο από το να παλεύεις 200 φορές τον χρόνο, επειδή το σώμα δεν είναι συνηθισμένο. Και όσο μεγαλύτερος είσαι, τόσο πιο δύσκολο γίνεται, αυξάνονται οι πόνοι από τα χτυπήματα. Ίσως ο Undertaker αποφάσισε αυτό, "δεν θέλω να το κάνω άλλο πια". 

Πολλοί οπαδοί αισθάνονται απογοήτευση, αφού θέλουν να παλεύουμε μέχρι να πεθάνουμε σε ηλικία 90 ετών και να εκραγούμε σε ένα σύννεφο σκόνης στο ρινγκ, μερικές φορές πρέπει να πάρεις αυτή την απόφαση. Εάν η στιγμή ήταν τώρα, ο Brock (Lesnar) ήταν ο κατάλληλος για αυτή την στιγμή και νομίζω ήταν τρομερό. Και θα το είχα μισήσει, εάν ο Undertaker είχε αποσυρθεί χωρίς να χάσει. Πιστεύω ότι θα ήταν ένας άσχημος τρόπος να φύγει, είμαι χαρούμενος που έχασε το Σερί."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *