Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Main Event (27/5): Πάνε για τίτλους οι Wyatts

Όπως είχε ανακοινωθεί λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του, στο Main Event αυτής της εβδομάδας, οι Πρωταθλητές Usos, αντιμετώπισαν τους Erick Rowan και Luke Harper της Wyatt Family.

Παρόλο που οι δίδυμοι γιοι του Rikishi φάνηκε να ελέγχουν τον αγώνα, με ένα δυναμικό clothesline, ο Harper κατάφερε να πάρει την νίκη. Μετά τον αγώνα, οι Wyatts, επιτέθηκαν στους Usos, στέλνοντας μήνυμα στον John Cena, ενόψει του αγώνα με τον Bray Wyatt.


Ο R-Truth νίκησε τον Damien Sandow

Οι δύο παλαιστές είχαν βρεθεί αντιμέτωποι και την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο, με νικητή τον Sandow. Για ακόμα μια φορά, ο τελευταίος εμφανίστηκε μασκαρεμένος. Ο R-Truth παρόλα αυτά, πήρε την νίκη.


Η Natalya νίκησε την Brie Bella

Με το μυαλό της, στο αν θα χάσει την δουλειά της ή ο άντρας της, Daniel Bryan, θα παραδώσει τους τίτλους του στο Payback, η Brie Bella αντιμετώπισε την Natalya, σε αγώνα που ίσως είναι ο τελευταίος της. Η Natalya από την άλλη, λίγες ώρες πριν τον αγώνα της με την Charllote στο NXT Takeover για τον γυναικείο τίτλο, έστειλε το μήνυμά της, νικώντας.


Ο Curtis Axel νίκησε τον Cody Rhodes

Μετά την ήττα τους από την Evolution, οι Cody Rhodes και Goldust δέχτηκαν το πικάρισμα από τους RybAxel (video), και έτσι έγινε ο αγώνας αυτός. Ο Goldust σταμάτησε τον Ryback που πήγε να αποσπάσει την προσοχή του Cody, αλλά το "κακό" είχε γίνει, αφού ο Axel το εκμεταλλεύτηκε και πήρε την νίκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *