Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Τρομερή η απήχηση του Paul Heyman

Η αντίδραση των οπαδών του WWE για τον Paul Heyman, είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Όλοι λατρεύουν να ακούν τα promos του και έχει εκτοξευτεί η δημοτικότητά του, περισσότερο από ποτέ. Αλλά φαίνεται πως και οι άνθρωποι του WWE είναι εντυπωσιασμένοι από τον χαρισματικό μάνατζερ.

Πολλοί άνθρωποι στο ρόστερ και στα παρασκήνια συμφωνούν πως βγάζει τους καλύτερους λόγους, που έβγαλε ποτέ σε όλη του την καριέρα, το τελευταίο διάστημα και δέχεται άπειρα συγχαρητήρια από τους πάντες.

Ο Heyman δεν συμμετέχει καθόλου στο κομμάτι των σεναρίων της εταιρείας και απλά βγάζει εις πέρας ότι του ζητηθεί, ενώ φαίνεται πως είναι και πρόθυμος να δώσει συμβουλές σε όποιον του το ζητήσει. Η γενικότερη αίσθηση που επικρατεί είναι πως όλοι οι παλαιστές, χωρίς καμιά εξαίρεση, που δεν έχουν πάρει ώθηση έως τώρα, θα τον ήθελαν για μάνατζέρ τους, ή έστω για αντίπαλό τους σε ένα σενάριο, ώστε να βοηθηθούν οι καριέρες τους.

Επίσης, κανείς δεν κατηγορεί τον Heyman για την μη επιτυχία στην προώθηση των Ryback και Curtis Axel, αφού την περίοδο που παρίστανε τον μάνατζέρ τους δεν υπήρξε κάποιο σοβαρό σενάριο. Ο Ryback είναι ο μόνος στο ρόστερ που μετά την συνεργασία του με τον Heyman δεν θα ήθελε να ξανασυνεργαστούν.

Κάτι ακόμα που έχει σημασία είναι ο απόλυτος επαγγελματισμός που υπάρχει κι όχι μόνο από την πλευρά του. Οι σχέσεις του με τα αφεντικά ήταν μετρημένες, αλλά αυτή την περίοδο περνάει αρκετό χρόνο με τον Triple H και την Stephanie McMahon με σκοπό να βελτιωθούν διάφοροι τομείς.

Τέλος, η μέγαλύτερη ικανοποίηση για την δουλειά του Paul Heyman, έρχεται από όσα έχει κάνει για να διατηρήσει την εικόνα του Brock Lesnar στην κορυφή. Και την περίοδο που το WWE, όπως του έχει παραδεχτεί, έκανε λάθη που τον έβαζε να χάνει σε αρκετά pay-per-views, αλλά και τώρα που λείπει, με τον Heyman όμως να θυμίζει ακόμα και τώρα, το τρομερό του επίτευγμα με την νίκη επί του Undertaker. Έτσι ο κόσμος είναι ζεστός με τον Lesnar και εκείνος με την επιστροφή του, σίγουρα θα φέρει αρκετά έσοδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *