Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Raw (19/5): Παραδίδει τον τίτλο ο Bryan

Έγινε αυτό που όλοι απεύχονταν, δηλαδή να πρέπει ο Daniel Bryan να παραδώσει τον τίτλο του WWE World Heavyweight, λόγω του τραυματισμού του. Συνεχίστηκαν και τα υπόλοιπα σενάρια, στο Raw που έγινε στο Λονδίνο της Αγγλίας.

Η Stephanie McMahon εμφανίστηκε υπό την μουσική του τραυματία Daniel Bryan. Είπε πως τον τίτλο του, ίσως πρέπει να πάρει ο Kane, ή ο Bad News Barrett (αποθεώθηκε) ή ο Triple H. Το κοινό ζήτησε CM Punk. Τέλος, ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα στο Raw, θα παραδώσει τον τίτλο του, ο ίδιος ο Bryan.

Γιγαντώθηκε η κόντρα Wyatt-Cena

Η Wyatt Family "άνοιξε" το επεισόδιο, με τον Bray Wyatt να τονίζει πως θα δείξει στον John Cena πόσο "κακός" είναι στο Payback. Η μουσική του Cena "έπαιξε" με τους Harper και Rowan να πηγαίνουν προς την ράμπα εισόδου για επίθεση. Ο "Champ" εμφανίζεται από το κοινό, επιτίθεται στον Bray Wyatt και φεύγει από εκεί που ήρθε, πριν τον προλάβουν οι άλλοι δύο.


Στο main event, ο Cena πήρε την νίκη με αποβολή του αντιπάλου του, Luke Harper, αφού παρενέβη ο Bray Wyatt. Μετά από επίθεση στον John Cena, ο Bray μέτρησε μέχρι το δέκα ενώ ο αντίπαλός του ήταν λιπόθυμος, για να τον πικάρει ενόψει του αγώνα τους "Last Man Standing" στο Payback.


Όρθια και πάλι η Shield

Ένα promo έδωσε η Shield και συγκεκριμένα ο Seth Rollins για τον Batista, τον οποίο θα αντιμετώπιζε στην συνέχεια του σόου. Ο Roman Reigns έδειξε τα ράμματα στο φρύδι του, που απέκτησε από προηγούμενο live event, εναντίον του Orton. 


Για τον προαναφερόμενο αγώνα, η Evolution εμφανίστηκε, ο Triple H ήταν ο ειδικός εκφωνητής αγώνα και ο Randy Orton ειδικός υπεύθυνος χρόνου αγώνα. 


Στον αγώνα του, ο Batista έχασε με αποβολή, από τον Seth Rollins των Shield, αφού επιτέθηκε στον τελευταίο ο Triple H. Ο Roman Reigns επιτέθηκε στον Batista και η Shield κατέλαβε το ρινγκ, με την Evolution να ανασυντάσσεται στην ράμπα εισόδου.


Βγήκε αντίπαλος του BNB

Διαγωνισμός "beat the clock" διεξήχθη ώστε να ανακηρυχθεί νέος διεκδικητής του τίτλου Intercontinental, που κατέχει ο Άγγλος, Bad News Barrett. Στο πρώτο ματς, ο Big E νίκησε τον Ryback σε 5 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα. 


Ο Rob Van Dam νίκησε τον Alberto Del Rio, σε 4 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα και πήρε το προβάδισμα.


Ο τελευταίος αγώνας δεν ολοκληρώθηκε αφού έληξε ο χρόνος. Ο Dolph Ziggler έφτασε κοντά στην νίκη επί του Mark Henry αλλά άργησε. 


Νικητής του διαγωνισμού ο Rob Van Dam, που δέχτηκε επίθεση από τον Πρωταθλητή Intercontinental, Bad News Barrett. Ο τελευταίος, πολύ δημοφιλής στην πατρίδα του, αποθεώθηκε.


Οδεύει για τίτλο ο Cesaro

Μεγάλη νίκη πήρε ο Cesaro, με την βοήθεια του μάνατζέρ του Paul Heyman (ο οποίος συνέχισε να κάνει promo για την νίκη του Brock Lesnar επί του Undertaker), επί του Πρωταθλητή United States, Sheamus. Ο Ιρλανδός τα "ψιλο-άκουσε" από το αγγλικό κοινό.


Πρώτη ήττα και μάλιστα "εντός έδρας"

Η Βρετανίδα Πρωταθλήτρια Paige, που λατρεύτηκε από τους συμπατριώτες της, υπέστη την πρώτη της ήττα στο κύριο ρόστερ του WWE, από την Alicia Fox. Η τελευταία που εισέπραξε πολύ γιούχα, ειδικά μετά το αποτέλεσμα, συνέχισε το ίδιο "βιολί" που την θέλει να κάνει σαν τρελή μετά τους αγώνες της.


Συνέχισαν την κόντρα τους Rose-Swagger

Ο Adam Rose έδωσε συνέντευξη στην Renee Young και μίλησε για τον Jack Swagger και τον Zeb Colter, που τον διέκοψαν. Οι Rose και Swagger πιάστηκαν στα χέρια, με τον πρώτο να "βγαίνει από πάνω". 


Τσακώνονται για πάρτη του

Ο Fandango εμφανίστηκε με την Layla, για έναν αγώνα με αντιπάλους τους R-Truth και Naomi. Επέστρεψε όμως η Summer Rae, που φίλησε τον πρώην αγαπημένο της, και τσακώθηκε με την νέα του κοπέλα. Ο αγώνας δεν έγινε φυσικά.


"Δέρνει" αβέρτα ο Rusev

Μετά από ένα promo της Lana εναντίον των Άγγλων (& των Αμερικάνων) αλλά υπέρ της Ρωσίας, ο Rusev επικράτησε γρήγορα και εύκολα του Heath Slater. Στους υπόλοιπους της 3MB (που ήταν ντυμένοι με την Βρετανική σημαία), ο Βούλγαρος τους επιτέθηκε πριν ξεκινήσει το ματς.



2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά στέλνετε Link να το δω Live ???
Λένε θα βγει το Link της 3 το βράδυ...Τώρα δεν υπάρχει κάποιο Link ???

GiannisFot είπε...

Δεν έχω βρει κάτι φίλε μου, μετάφραση από αμερικάνικο site σας ανεβάζω.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *