Κατηγορίες HTML

Slide Show

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

SmackDown (02/5): Πάει για άλλα ρεκόρ!

Μπορεί σχεδόν να καταργήθηκε ο τίτλος, αφού είχε να τον υπερασπιστεί πολύ καιρό, αλλά όταν χρειάστηκε, ο Dean Ambrose έδειξε πανέτοιμος και διατήρησε τα κεκτημένα του. Μακροβιότερος Πρωταθλητής United States όσον αφορά το WWE και συνεχίζει.

Παρέμεινε Πρωταθλητής United States, ο Dean Ambrose των Shield, που κατάφερε να νικήσει σε Fatal Four Way match, τους Alberto Del Rio, Ryback και Curtis Axel. Πλέον, αφού έσπασε το ρεκόρ κατοχής της (349 μέρες), βάζει πλώρη για το ρεκόρ όλων των εποχών.

(Η ζώνη προϋπήρχε αρχικά σε NWA και μετά σε WCW, πριν περάσει στο promotion του WWE. Πλέον έχει μπροστά του, τους Rick Rude -419 μέρες- και Lex Lugger -523-)

Ραντεβού στο Extreme Rules

Ο τραυματίας Παγκόσμιος Πρωταθλητής WWE, Daniel Bryan, εμφανίστηκε για ένα promo, πριν τον αγώνα του με τον Kane, με τον τίτλο υπό διεκδίκηση, στο pay-per-view Extreme Rules. Ο αντίπαλός του, τον διέκοψε μέσω γιγαντοοθόνης, για να συνεχιστεί η κόντρα.

Προπόνηση ενόψει John Cena

Οι Wyatt Family (Bray Wyatt, Erick Rowan, Luke Harper) νίκησαν τους Jimmy & Jey Uso μαζί με τον Sheamus, και ο αρχηγός τους έχει στο μυαλό του πλέον, μόνο τον John Cena


Τον τελευταίο λόγο ο Cesaro

Ο Rob Van Dam αντιμετώπισε τον Jack Swagger και κατάφερε να επιβληθεί. Μετά το ματς τους, ο Cesaro επιτέθηκε στον νικητή. Οι τρεις τους έκλεισαν ραντεβού για το Extreme Rules.

Τα βρίσκει σκούρα ο Rusev

Ο Alexander Rusev πήρε την νίκη λόγω αποβολής από τον αγώνα τους, του R-Truth, αφού παρενέβη ο Xavier Woods. Θα τους αντιμετωπίσει μαζί, την Κυριακή.

Δύσκολο πράγμα να είσαι Πρωταθλητής

Νίκησε αλλά λόγω επίθεσης που δέχτηκε, ο Πρωταθλητής Intercontinental, Big E, από τον Titus O'Neil, που δεν σταμάταγε να τον χτυπά μέχρι που τον απέβαλε ο διαιτητής. Στο Extreme Rules υπερασπίζεται τον τίτλο του, κόντρα στον Bad News Barrett.

Υπόγραψαν συμβόλαιο οι νάνοι

Ενόψει του αγώνα τους στο Extreme Rules, οι δύο νάνοι, Hornswoggle και El Torito, υπέγραψαν τα συμβόλαια του, με την 3MB στο πλευρό του πρώτου και τους Los Matadores μαζί με τον δεύτερο.


Σοβαρότης μηδέν από Sandow

Ο Dolph Ziggler αντιμετώπισε και νίκησε τον Damien Sandow που παρίστανε όπως και στο Raw, τον "Magneto" από τους X-Men.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *