Κατηγορίες HTML

Slide Show

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

SmackDown (30/5): Έστειλαν μήνυμα

Στο επεισόδιο του SmackDown, έγιναν οι τελευταίες ετοιμασίες στις ανοιχτές αντιπαλότητες που υπάρχουν στο WWE, ενόψει του Pay Per View, Payback, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Ιουνίου στο Σικάγο.

Ένα promo ενόψει του Payback, έκανε η Shield, που φυσικά επικεντρώθηκε στην Evolution.

Οι τρεις άνδρες τόνισαν πως θα εξαφανίσουν τους αντιπάλους τους μια για πάντα και θα τους κάνουν να πληρώσουν για ότι τους έχουν βάλει να περάσουν.

Έστειλε μήνυμα και ο Bray

Σε αγώνα που ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια του σόου, ο Jimmy Uso θα αντιμετώπιζε τον αρχηγό της Wyatt Family, σε αγώνα Last Man Standing.

Το ματς έγινε στο main event και ο Bray Wyatt νίκησε, στέλνοντας μήνυμα στον αντίπαλό του, John Cena, ενόψει Payback, όπου θα αναμετρηθούν επίσης σε Last Man Standing match.


Πανέτοιμοι κι οι δυο τους

Λίγες ώρες πριν τον αγώνα τους, για τον τίτλο United States, ο διεκδικητής Cesaro και ο Πρωταθλητής, Sheamus, νίκησαν τους αγώνες τους.

Ο Cesaro, μαζί του ο μάνατζέρ του, Paul Heyman, επικράτησε του Kofi Kingston, ενώ ο Sheamus κέρδισε τον Bad News Barrett, υπό το βλέμμα του Heyman, που λίγο έλειψε να τις φάει.


Ανέτοιμος αλλά ετοιμόλογος

Ο BNB, αν και ηττήθηκε από τον Sheamus, πριν το ματς πρόλαβε να μιλήσει, για τον αντίπαλό του Rob Van Dam, στο Payback, όπου θα υπερασπιστεί τον τίτλο Intercontinental, που κατέχει.

Η τρέλα πάει... Payback

Η Πρωταθλήτρια Divas, Paige νίκησε την Tamina Snuka, αλλά την ώρα του αγώνα, η... τρελή Alicia Fox, έκανε την εμφάνισή της, και πόζαρε με τον τίτλο της αντιπάλου της στο Payback.


Νικούν συνέχεια οι δύο "νέοι"

Επιτυχημένοι αγώνες για τους δύο προερχόμενους από NXT. Ο Bo Dallas νίκησε τον Xavier Woods κάνοντας και το καθιερωμένο του promo, ενώ ο Adam Rose νίκησε τον Jack Swagger και συνέχισε τα πάρτι.

Επίσημο το Rusev Vs Big E

Ανακοινώθηκε για το Payback, ο αγώνας Rusev Vs Big E, ενώ ο τελευταίος νίκησε τον Titus O'Neil. Πριν αρχίσει ο αγώνας, η Lana με τον Rusev εμφανίστηκαν και παρακολούθησαν τον αγώνα.


Η κωμωδία των νάνων...

Ο El Torito (με τους Los Matadores) νίκησε τον Jinder Mahal (με τους Drew McIntyre, Heath Slater και Hornswoggle). Ο Torito δεν είχε ουρά...


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *