Κατηγορίες HTML

Slide Show

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Οι παλαιστές που κάνουν Spear!

Μερικοί παλαιστές άφησαν εποχή με το Spear για τελειωτική του κίνηση και ακόμα ένας έχει γίνει γνωστός τελευταία, και για αυτήν του την κίνηση. Αν μη τι άλλο, είναι μια κίνηση με πάθος, που αν την χρησιμοποιήσει κάποιος σωστά, τον ανεβάζει πολύ στα μάτια του κόσμου. Ποιός όμως το χρησιμοποιεί καλύτερα; Η σειρά ΔΕΝ είναι τυχαία. Κρίνετε εσείς, μέσα από μερικά βίντεο.

Edge
Ο νούμερο ένα παλαιστής που μπορεί να μιλάει ξεκάθαρα για δική του κίνηση, είναι ο Edge, ο οποίος είχε το Spear σαν τελειωτική κίνηση, πιο πολύ από τον καθένα. Το παρακάτω βίντεο περιέχει σίγουρα πέντε από τα καλύτερά του.

Goldberg
Η ορμή του συγκεκριμένου παλαιστή ήταν μοναδική και αφού ο Goldberg αποφάσισε να χρησιμοποιεί το Spear ήταν σχεδόν δεδομένο πως θα είναι εντυπωσιακό. Επτά από τα καλύτερα στο επόμενο βίντεο

Roman Reigns
Το θηρίο της Evolution χρησιμοποιεί το Spear και τρομάζει τους πάντες. Θυμίζει λίγο από κάτι, από τους προαναφερθέντες και ήδη έχει φτιάξει λίστα με τα καλύτερα Spear του. Δείτε το βίντεο, φτιαγμένο από το WWE.

Batista
Εκτός από το Batista's Bomb, ο "Animal" χρησιμοποιεί για τελική κίνηση και το Spear, στα "καλά" του, υπήρξε φόβος και τρόμος, ειδικά για αυτή την κίνηση. Δείτε στο επόμενο τετράλεπτο βίντεο, τα καλύτερα του.

Bobby Lashley
Ακόμα ένας παλαιστής που έφτιαξε το όνομά του και το βάσισε πάνω στο Spear. Ο Lashley όταν πήρε ώθηση για να γίνει αστέρας του WWE, δεν άφησε σε κανέναν περιθώριο να αμφισβητήσει πόσο καλά κατέχει την κίνηση.

Rhyno
Ποτέ δεν υπήρξε παλαιστής πρώτης γραμμής, όμως ο Rhyno ήταν συνώνυμο με το Spear και μπορείτε να δείτε μερικά από τα καλύτερα, στο βίντεο-αφιέρωμα για εκείνον παρακάτω.

Κατά διαστήματα κι άλλοι παλαιστές έχουν χρησιμοποιήσει το Spear για κίνησή τους. Δύο από αυτούς οι Big Show, Christian, αλλά κανείς από τους δύο ως επίσημα τελική κίνηση. Τέλος, έχουν χρησιμοποιήσει την κίνηση και γυναίκες παλαιστές, όπως η Kaitlyn.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *