Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Πιθανό Spoiler: Διαλύεται η Shield;


Στην δημοσιότητα βγήκε, πιθανό spoiler για το μέλλον της Shield.

Στο WWE Magazine που θα κυκλοφορήσει, υπάρχει συνέντευξη του Dean Ambrose, που μιλάει απαντάει για το ποιος συνάδελφός του, τον έχει κάνει να γελάσει πιο πολύ και αναφέρθηκε στους "πρώην" παρτενέρ του, Seth Rollins και Roman Reigns.

Συγκεκριμένα είπε: "Οι πρώην παρτενέρ μου, Seth Rollins και Roman Reigns. Εγώ ήμουν πιθανότατα ο κλόουν στο γκρουπ μας, οπότε πιο συχνά εγώ ξεκινούσα τα αστεία και τις πλάκες. Αλλά αυτοί οι δύο είναι ξεκαρδιστικοί. Ο Daniel Bryan είναι αστείος επίσης, αλλά περισσότερο λόγω εμφάνισης και εκφράσεων."

Επίσης, υπάρχει μια φωτογραφία του Rollins και του Reigns, χωρίς τον Ambrose και προσθέστε πως υπήρξαν σενάρια πριν αρκετό διάστημα που ανέφεραν την πιθανότητα διάλυσης του γκρουπ, όμως κάτι τέτοιο αναβλήθηκε. Οπότε, εκτός από την πιθανότητα να διαλύονται, υπάρχει και η πιθανότητα η συνέντευξη να έγινε πριν την απόφαση για αναβολή των πλάνων της διάλυσης της Shield.

Η ερώτηση στον Dean Ambrose και η απάντησή του, καθώς και η εικόνα που δείχνει μονάχα τους Roman Reigns και Seth Rollins.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *