Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Spoilers Impact Wrestling 29/5

Έγινε το επεισόδιο του Impact Wrestling, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαΐου.

* Ο Bram νίκησε τον Tigre Uno σε λιγότερο από πέντε λεπτά και μετά το ματς του επιτέθηκε, αλλά ο Magnus τον σταμάτησε και τον προκάλεσε να τα βάλει με κάποιον σαν τον Willow.

* Ο Gunner και ο Mr. Anderson νίκησαν τους Bro Mans. Μετά το ματς, η φατριά Menagerie εμφανίστηκε και επιτέθηκε στους BroMans.

* Ο Bully Ray εμφανίζεται με το ρινγκ γεμάτο τραπέζια και τονίζει πως θέλει να δει τους Dixie Carter, Rockstar Spud, Ethan Carter III, MVP, Kenny King και Bobby Lashley, στο καναβάτσο μέσα σε τραπέζια, και δεν θα σταματήσει μέχρι να γίνει αυτό. Οι MVP, King και Lashley επιτίθενται στον Ray μέχρι να τον βοηθήσουν οι Austin Aries, Eric Young και The Wolves.

* Οι MVP, Kenny King and Bobby Lashley νίκησαν τους The Wolves με τον Austin Aries, με τον MVP να κερδίζει τον Davey Richards.

* Η Dixie Carter και ο Ethan Carter III μίλησαν για τον MVP, που εμφανίστηκε μαζί με τους  Bobby Lashley και Kenny King. Διαφώνησαν για την εξουσία, μέχρι που εμφανίστηκαν οι Eric Young και Bully Ray, με τον MVP να τους τοποθετεί αντιμέτωπους σε αγώνα, με διαιτητή τον EC3.

* Οι Velvet Sky και Angelina Love νίκησαν τις Brittany και Gail Kim. Μετά το ματς, η Brittany καλεί την Madison Rayne και οι δύο τους τσακώνονται, με τις Sky και Love να υπερηφανεύονται. Εν τέλει, ανακοινώθηκε στην Love από την Brittany, ότι την επόμενη εβδομάδα θα διεκδικήσει τον τίτλο της.

* Ο αγώνας Eric Young vs. Bully Ray δεν τελείωσε, αφού ο Bully Ray επιτέθηκε στον διαιτητή EC3. Οι MVP, Bobby Lashley και Kenny King επιτέθηκαν σε όλους, μέχρι να εμφανιστεί μετά από καιρό, ο Samoa Joe και να τους διώξει!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *