Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Πιθανά spoilers για Payback

Με το τέλος του Extreme Rules και το πρώτο επεισόδιο του WWE Raw μετά από αυτό, ξεκίνησε ο προγραμματισμός των αγώνων για το επόμενο pay-per-view Payback.

Λίγα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν όσον αφορά τα πρόσωπα που φαίνεται πως θα βρεθούν αντιμέτωπα. Τα τρία μεγάλα ματς, αναμένονται ίδια με του Extreme Rules.

Ο αγώνας μεταξύ Kane και Daniel Bryan για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WWE, είναι σχεδόν βέβαιος και μάλιστα σε Buried Alive match. Ακόμα μια ρεβάνς θα γίνει μεταξύ Evolution και The Shield, αφού συμφώνησε και ο Batista, που απειλούσε να πάρει άδεια νωρίτερα. Συνεχίστηκε και η κόντρα μεταξύ Bray Wyatt και John Cena και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπάρξει και τρίτος αγώνας τους.

Ο Adam Rose θα κάνει το ντεμπούτο του σε ppv, λογικά κόντρα στον Jack Swagger, με τον οποίο ξεκίνησε αντιπαλότητα στο Raw. Οι Rob Van Dam και Cesaro φαίνεται πως θα τα ξαναπούν, αφού δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό ενόψει για τους δυό τους. Σε ακόμα ένα ppv αναμένεται να ισοπεδώσει αντιπάλους ο Alexander Rusev.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε, τους αντιπάλους των δύο νέων Πρωταθλητών, Intercontinental & United States, Bad News Barrett και Sheamus αντίστοιχα. Δεν αποκλείεται πιθανή ενοποίηση των τίτλων σύντομα. Κατά τα λοιπά, υπάρχει πάντα η γυναικεία κατηγορία, που μπορεί να προκύψει αγώνας, ενώ η μάχη των νάνων δεν τελείωσε όπως φαίνεται.

Φυσικά, ένα μεγάλο όπλο που δεν θα μείνει ανεκμετάλλευτο για δεύτερο σερί pay-per-view, είναι η κατηγορία Tag Teams, με τους Usos να υπερασπίζονται λογικά τους τίτλους τους. Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει μια κόντρα μεταξύ Cody Rhodes & Goldust, που χτίζεται πάρα πολύ σιγά τις τελευταίες εβδομάδες.

ΥΓ.: Δυστυχώς με ότι προκύπτει από τα ματς που διαφαίνονται, πιθανή εμφάνιση του CM Punk δεν έχει θέση σε κάποιο σενάριο. Οι παλαιστές που περιμένουν να αγωνιστούν είναι πάρα πολλοί και δύσκολα θα δούμε τον Punk στο Σικάγο, όπως ακούγονταν κάποιες φήμες. Ίσως ο "Straight Edge Superstar" να έχει φύγει για τα καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *