Κατηγορίες HTML

Slide Show

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Total Divas (25/5): Τελικές ετοιμασίες

Η Brie Bella με τον Daniel Bryan, είχαν τις τελικές ετοιμασίες. Το επόμενο επεισόδιο θα είναι το season finale του Total Divas, όπου θα δούμε πλάνα από τον γάμο τους. Πάντως ο "The Beard" νευρίασε με τα έξοδα, αλλά και την προσπάθεια να του αλλάξει εμφάνιση η μέλλουσα γυναίκα του.


Επίσης, η Brie αποκάλυψε στην Summer Rae, πως δεν θα ήθελε να παρευρεθεί στον γάμο της, γιατί θέλει λίγους και καλούς. Η Rae δεν είναι πολύ δημοφιλής στις άλλες Divas και η Brie δεν ήθελε φασαρίες.


Την ίδια περίοδο, η Nikki Bella προσπάθησε να αποκαλύψει στον John Cena, ότι υπήρξε παντρεμένη, αλλά δεν τα κατάφερε, να το ξεστομίσει.


Επίσης, η Nikki είχε πρόβλημα με τον αδερφό της, που δεν πήρε και πολύ καλά τον μυστικό της γάμο και φάνηκε να μην έχει καλή ψυχολογία. Φάνηκε πάντως, πως τα βρήκανε εν τέλει.


Τέλος, η Naomi έκανε σκληρή προπόνηση ενόψει WrestleMania 30 (τότε γυρίστηκε το επεισόδιο), όπως και η Nikki με την Natalya, η οποία κλήθηκε να βοηθήσει και να δώσει συμβουλές στην Eva Marie, που θα είναι η πρώτη της 'Mania.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *