Κατηγορίες HTML

Slide Show

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

War of the Worlds (17/5): Καθηλωτικό!

Απίθανο θέαμα προσέφερε το iPPV "War of the World", που συνδιοργάνωσαν τα promotion, Ring Of Honor και New Japan Pro Wrestling. Έλειψαν οι εκπλήξεις αλλά ακόμα και έτσι, φάνηκε ξεκάθαρα το υψηλότατο επίπεδο ποιότητας που υπάρχει στα δύο ρόστερ!

Παρέμεινε στην μέση του AJ ο τίτλος

Το σόου ξεκίνησε με τους AJ Styles, Kazuchida Okada και Michael Elgin, να συμφωνούν για Triple Threat αγώνα για τον τίτλο του Styles, IWGP (αρχικό ματς ήταν AJ vs. Elgin). Στο main event, οι τρεις αντίπαλοι τα έδωσαν όλα σε έναν αγώνα με μεγάλη κούραση για τους παλαιστές. Όλοι είχαν τις ευκαιρίες τους για την νίκη, αλλά εν τέλει ο AJ Styles διατήρησε τον τίτλο του. 

Έφτασε κοντά αλλά λύγισε στο τέλος

Αρκετά σύντομος ήταν ο αγώνας για τον Παγκόσμιο τίτλο του ROH, παρόλο αυτό όμως, ήταν εξαιρετικός. Ο Πρωταθλητής Adam Cole, φάνηκε πολλές φορές έτοιμος να χάσει από τον Jushin Liger, αλλά τελικά κατόρθωσε να κρατήσει τον τίτλο. Το κοινό "ευχαρίστησε" τον βετεράνο Liger και ο Cole φάνηκε να του δείχνει σεβασμό, αλλά τελικά αποχώρησε.

Πολύπλοκη κόντρα ενόψει...

Μετά τον Triple Threat αγώνα που αναφέραμε παραπάνω, ο Πρωταθλητής ROH, Adam Cole, επιτέθηκε σε όλους (AJ Styles, Michael Elgin και Kazuchida Okada), λέγοντας πως είναι ο "Καλύτερος στον κόσμο". Οι Jushin Liger και Hiroshi Tanahashi του επιτέθηκαν και πανηγύρισαν με τον κόσμο να ζητά να τους ξαναδεί.

Έμειναν Πρωταθλητές οι Bullet Club!

Σε έναν εξαιρετικό αγώνα, οι Πρωταθλητές IWGP Tag Team, Luke Gallows και Karl Anderson, του Bullet Club, αντιμετώπισαν για τους τίτλους τους, τους Mark & Jey Briscoe, και μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, κατόρθωσαν να νικήσουν και να διατηρήσουν τον "χρυσό".

Έχασαν τους τίτλους οι άλλοι Bullet Club!

Οι Πρωταθλητές Tag Team του ROH, Young Bucks (μέλη του Bullet Club επίσης), υπερασπίστηκαν τους τίτλους τους, εναντίον των ReDragon (Kyle O'Reilly και Bobby Fish). Οι δύο τελευταίοι, μετά από συγκλονιστικό αγώνα, νίκησαν πήραν τις "ζώνες" από τους αντιπάλους τους!

Κράτησε τον τίτλο σε σπουδαίο αγώνα

Σε έναν από τους καλύτερους αγώνες της βραδιάς -αν όχι ο καλύτερος- ο Jey Lethal υπερασπίστηκε με επιτυχία τον Τηλεοπτικό τίτλο ROH, εναντίον του Kushida.

Και έχασε και βρήκε νέο μπελά

Ο Kevin Steen του Ring of Honor αντιμετώπισε τον Shinsuke Nakamura του New Japan Pro Wrestling. Οι δύο τους φάνηκε να ταιριάζουν πολύ και έδωσαν έναν όμορφο αγώνα, με νικητή τον Ιάπωνα, επί του Καναδέζου. Ο ηττημένος Steen, μετά το ματς έδωσε ένα promo αποχαιρετισμού στο κοινό, αλλά τον διέκοψε ο Silas Young, τον πρόσβαλε και κατέληξαν πιασμένοι στα χέρια. Η κόντρα τους, λογικά θα έχει μέλλον.

Δεν κατάφερε να βοηθήσει το Μαράκι

Ο Hiroshi Tanahashi αντιμετώπισε τον Michael Bennett, με την Maria Kanellis όπως πάντα, στο πλευρό του. H Ελληνοαμερικανίδα προσπάθησε να βοηθήσει τον αγαπημένο της, αλλά δεν τα κατάφερε, αφού ο Tanahashi ήταν ο νικητής, με τον αγώνα να είναι πολύ καλός και για τους δύο παλαιστές.

Εξαιρετικό θέαμα στο 6-man Tag

Πρώτος αγώνας της βραδιάς είναι το 6-man Tag Team match, μεταξύ Matt Taven, ACH & Tommaso Ciampa εναντίον των Forever Hooligans & του Takaaki Watanabe. Νικητές οι τρεις πρώτοι, μετά από καλό θέαμα και highlight μια εναέρια κίνηση του ACH.

Από αλλού τους ήρθε στους Decade

Οι Decade -BJ Whitmer & Roderick Strong- επιτέθηκαν στους αντιπάλους τους Gedo & Jado πριν αρχίσει ο αγώνας τους. Οι δύο πρώτοι νίκησαν και μετά το ματς τους επιτέθηκε ο Cedrick Alexander (του επιτίθενται πολλές εβδομάδες), ο οποίος μετά από αυτούς, έστρεψε την προσοχή του στον Jimmy Jakobs, αλλά τον συγκράτησαν και τον έστειλαν στα αποδυτήρια.

Τα έβαλε με την Decade ο Coleman

Στο Pre-Show o Silas Young αρνήθηκε να αγωνιστεί εναντίον του Caprice Coleman και αποχώρησε. Ο Coleman αφού τον αποκάλεσε δειλό, στράφηκε στον Jimmy Jakobs. Την ώρα που ο Jakobs πήγε να απαντήσει, ο άλλος της Decade, Adam Page, επιτέθηκε στον Coleman. Τελικά έγινε αγώνας, Page vs. Coleman, με νικητή τον τελευταίο. Ο Jakobs ξεφτίλισε τον Page μετά την ήττα του.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *