Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Σαν σήμερα: 11 Ιουνίου

Διαβάστε τι έγινε σαν σήμερα στην ιστορία της επαγγελματικής πάλης.

11 Ιουνίου

2000: Το event του WCW "The Great American Bash" πραγματοποιήθηκε στην Baltimore Arena, της Baltimore στο Maryland. Με θεατές 7,031. Ο Jeff Jarrett νίκησε τον Kevin Nash, με τον Ernest Miller στο πλευρό του και διατήρησε τον Παγκόσμιο τίτλο WCW.

2003: Ο AJ Styles νίκησε τον Jeff Jarrett και τον Raven σε 3-Way Match για να κατακτήσει τον Παγκόσμιο τίτλο NWA World, στην εβδομάδα #48 των εβδομαδιαίων PPV των NWA και TNA.

2006: Το ECW One Night Stand πραγματοποιήθηκε στο Hammerstein Ballroom, στην πόλη της Νέας Υόρκης. Με θεατές 2,500. Ο Rob Van Dam νίκησε τον John Cena σε Extreme Rules Match για να κατακτήσει τον τίτλο του WWE.

2007: Έγιναν τα Draft της χρονιάς για το WWE, σε επεισόδιο του Raw. Ποιοι μεταφέρθηκαν: Στο SmackDown οι Great Khali, Torrie Wilson, Chris Masters, Ric Flair. Στο ECW οι Boogeyman, Chris Benoit. Στο Raw οι Booker T & Sharmell, Bobby Lashley, Snitsky, Ken Kennedy.

2012: Οι AJ Lee & CM Punk νίκησαν τους Daniel Bryan και Kane στο main event του Raw που έγινε στο Hartford του Connecticut.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *