Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Σαν Σήμερα: 13 Ιουνίου

Διαβάστε τι έγινε σαν σήμερα στην ιστορία του pro wrestling.


Ο "Virgil" Mike Jones σήμερα γίνεται 52 ετών.

Ο Headbanger Thrasher σήμερα γίνεται 45 ετών.

Ο Jacques "The Mountie" Rougeau σήμερα γίνεται 54 ετών.

1982: Ο "High Chief" Peter Maivia έχασε την μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 45 ετών.

1990: Το "NWA Clash of the Champions XI: Coastal Crush" διεξάχθηκε στο "McAllister Field House" του Τσάρλεστοουν στην Νότια Καρολίνα, μπροστά σε 4,100 θεατές, που είδαν τον Junkyard Dog να νικάει τον Ric Flair με αποβολή του τελευταίου. Έτσι ο Flair διατήρησε τον Παγκόσμιο τίτλο NWA.

1993: Το πρώτο "King of the Ring PPV" του WWF έγινε στο Nutter Center, στο Dayton του Ohio, μπροστά σε 6,500 θεατές, που είδανε τον Bret Hart να κατακτά το τουρνουά King of the Ring, νικώντας τελευταίο τον Bam Bam Bigelow. Σε αυτό το σόου ήταν και η τελευταία για τον Hulk Hogan, στο WWF.

1999: Το σόου "WCW The Great American Bash" έγινε στην Αρένα της Βαλτιμόρης, στο Μέριλαντ, μπροστά σε 11,672 θεατές, που είδαν τον Kevin Nash να νικάει τον Randy Savage με αποβολή του τελευταίου και να διατηρεί τον Παγκόσμιο τίτλο WCW.

2002: Το NWA και το TNA ανακοινώνουν τα πλάνα για ντεμπούτο του τίτλου X-Division.

2004: Το τελευταίο "WWE Bad Blood" event έγινε στην Nationwide Arena, στο Columbus του Ohio, μπροστά σε 9,000 θεατές, που είδαν τον Triple H να επικρατεί του Shawn Michaels σε Hell In A Cell Match.

2006: Ο Paul Heyman παραδίδει τον Παγκόσμιο τίτλο ECW, που επέστρεψε μέσω του WWE, στον Rob Van Dam, χωρίς αγώνα.

2006: Το ECW επιστρέφει, για πρώτη φορά στο κανάλι Syfy. Έγινε τότε και το ντεμπούτο της Kelly Kelly.

2009: Ο Austin Aries νικάει τους Jerry Lynn & Tyler Black (ο σημερινός Seth Rollins) σε 3 Way Elimination Match για να κατακτήσει τον Παγκόσμιο τίτλο ROH.

2010: Το "TNA Slammiversary VIII" έγινε στο Impact Zone, του Orlando στην Florida, μπροστά σε 1,100 θεατές, που παρακολούθησαν τον Rob Van Dam να νικά τον Sting και να διατηρεί το TNA World Heavyweight Championship.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *