Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Σαν Σήμερα: 25 Ιουνίου

Διαβάστε τι έγινε σαν σήμερα στην ιστορία του pro wrestling.

25 Ιουνίου

Η Diva του WWE, Layla El, γίνεται σήμερα 37 ετών.

1934: Ο Έλληνας θρύλος του wrestling Jim Londos, νίκησε τον Jim Browning στην πόλη της Νέας Υόρκης, και ενοποίησε τον Παγκόσμιο τίτλο της Νέας Υόρκης και τον Παγκόσμιο Τίτλο NWA.

1976: Σε ένα ματς που χαρακτηρίστηκε ένα από τα πιο βαρετά όλων των εποχών, όπου ο κόσμος ξέσπασε μετά το τέλος του, ρίχνοντας σκουπίδια στο ρινγκ και φωνάζοντας για τα λεφτά του, ο θρυλικός Antonio Inoki αντιμετώπισε τον θρυλικό Muhammad Ali και ήρθαν ισόπαλοι μετά από 15 γύρους.

Λόγω του ότι οι κανόνες ήταν μεικτοί από μποξ και wrestling, ο Ali δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στο ματς, κι έμεινε στην ιστορία ως μια από τις πιο άβολες στιγμές της καριέρας του.

1994: Στο ECW Yonkers Show, ο Tommy Dreamer νίκησε τον Shane Douglas και κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ECW.

1995: Διεξήχθη το WWF King of the Ring, στην Φιλαδέλφεια της Πενσιλβανία, μπροστά σε περίπου 17,000 θεατές. Το main event ήταν Bab Bam Bigelow & Diesel (Kevin Nash) εναντίον Sycho Sid & Tatanka. Νικητές οι δύο πρώτοι. Το τουρνουά King of the Ring κέρδισε ο Mabel.

2000: Διεξήχθη το WWF King of the Ring, στην Βοστόνη της Μασαχουσέτης με περίπου 15,500 θεατές. Στο main event ο Triple H σε 6-man tag team match, έχοντας συμπαίκτες τους Vince McMahon & Shane McMahon, υπερασπίστηκε τον Παγκόσμιο Τίτλο, εναντίον της ομάδας των Kane, The Undertaker και The Rock. Αν νικούσαν οι τελευταίοι, Πρωταθλητής θα ήταν εκείνος που θα έπαιρνε την νίκη. Ο The Rock τα κατάφερε και έγινε ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Στο ίδιο PPV, οι Christian & Edge, κατέκτησαν τους Τίτλους WWF Tag Team, νικώντας τις ομάδες: Grandmaster Sexay & Scotty Too Hotty (πρωταθλητές), Jeff Hardy & Matt Hardy, Albert & Test

2001: Το θρυλικό storyline του WWE, με την εισβολή του WCW, ξεκίνησε σε επεισόδιο του Raw.

2003: Διεξήχθη το NWA TNA Weekly PPV #50 στο Νάσβιλ του Τενεσί, και στο main event, ο Jeff Jarrett και ο Raven νίκησαν τους Glenn Gilberti & Shane Douglas.

2006: Διεξήχθη το WWE Vengeance, στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, με 16,800 θεατές. Στο main event οι Shawn Michaels & Triple H νίκησαν τους Spirit Squad, ενώ ο Rob Van Dam διατήρησε στο ίδιο PPV, τον τίτλο WWE, με νίκη επί του Edge.

2007: Η τραγωδία Benoit ανακαλύφθηκε από την αστυνομία, που βρήκε νεκρούς τους Chris Benoit, Nancy Benoit και Daniel Benoit, στο σπίτι τους στην Ατλάντα της Τζόρτζια.

Το WWE παρέθεσε αφιέρωμα στο Raw προς τιμήν της μνήμης του παλαιστή, κάτι για το οποίο τις επόμενες ημέρες, ζήτησε συγνώμη, αφού έγινε γνωστό πως εκείνος δολοφόνησε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε.

2008: Ο Ultimate Warrior επιστρέφει στα ρινγκ για μια τελευταία φορά, σε σόου στην Ισπανία, εναντίον του Orlando Jordan. Ο Warrior θα νικήσει και θα κατακτήσει τον Τίτλο NWE, από τον οποίο θα παραιτηθεί αμέσως μετά το ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *