Κατηγορίες HTML

Slide Show

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Σαν σήμερα: 9 Ιουνίου

Εγκαινιάζουμε μια νέα κατηγορία, η οποία θα είναι καθημερινή. Στο "Σαν σήμερα" θα διαβάζετε τι έγινε την ίδια ημερομηνία τα προηγούμενα χρόνια στον κόσμο του pro wrestling.


9 Ιουνίου

1994: Το WWF διεξήγαγε την πρώτη τελετή Hall of Fame. Το 1993 εισήχθη χωρίς εκδήλωση, μονάχα ο Andre the Giant σε αυτόν τον θεσμό. Το 94' εισήχθησαν οι: Freddie Blassie, Bobo Brazil, James Dudley, Gorilla Monsoon, Arnold Skaaland, Buddy Rogers και Chief Jay Strongbow.

1997: Το σόου του WCW "Monday Nitro" επικράτησε στα νούμερα τηλεθέασης, του σόου του WWF "Monday Night Raw": 3.4 το πρώτο, 2.2 το δεύτερο στα ratings.

1998: Ο Steve Austin νίκησε τον Kane και κατέκτησε τον τίτλο WWF World Heavyweight στο Cleveland του Ohio, σε επεισόδιο του Raw.

2004: Ο AJ Styles νίκησε τον Kazarian και κατέκτησε τον τίτλο TNA X-Division.

2007: Το Ring of Honor’s Domination PPV διεξήχθη στην Philadelphia της Pennsylvania. Στο main event ο Takeshi Morishima νίκησε τον Roderick Strong για να διατηρήσει τον Παγκόσμιο τίτλο του ROH.

2008: Το WWE ανακοίνωσε πως ο Jimmy Wang Yang ήταν τιμωρημένος για 30 μέρες λόγω παραβίασης του Wellness Policy.

2009: Το ECW ως σόου του WWE, έγινε στο Biloxi του Mississippi και στο main event, οι Hart Dynasty (Tyson Kidd & D.H. Smith) (με την Natalya) νίκησαν τους Christian & Jack Swagger.

2009: Ανακοινώθηκε στο WWE.com πως λόγω τραυματισμού, ο Batista χάνει τον τίτλο του WWE, που είχε στην κατοχή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *