Κατηγορίες HTML

Slide Show

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Φήμες για εγκυμοσύνη της AJ Lee

Μετά την αποχώρησή της από το WWE για κάποιο διάστημα και την επισημοποίηση της σχέσης της με τον CM Punk, οι φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη της AJ Lee ξεκίνησαν σιγά - σιγά.

Όμως πλέον, σύμφωνα με πρώην εργαζόμενο στα παρασκήνια του WWE, οι φήμες αυτές ίσως είναι αλήθεια. "Έχω βάσιμες πληροφορίες από έγκυρη πηγή πως είναι έγκυος" λέει ο ίδιος άνθρωπος που επιβεβαίωσε τον γάμο των AJ και CM Punk.

Για να βεβαιωθούμε για την πληροφορία που έδωσε ο συγκεκριμένος, αυτός ήταν που αποκάλυψε την απόλυση του JTG αλλά είναι και ο υπεύθυνος για την διαρροή πολλών σεναρίων.

"Ψάχνω πολύ την συγκεκριμένη ιστορία, αλλά δεν μπορώ να την επιβεβαιώσω απόλυτα ακόμη. Αλλά ήθελα να μοιραστώ αυτή την φημολογία με τους οπαδούς. Αν είναι αλήθεια αυτό, θα αργήσουμε να ξαναδούμε την AJ Lee στα ρινγκ".

Οι AJ και Punk παντρεύτηκαν την περασμένη Παρασκευή, σε μια μικρή και διακριτική τελετή, όπως περιέγραψαν διάφοροι ρεπόρτερς. Το ζευγάρι λάτρεψε την ιδέα να παντρευτεί Παρασκευή και 13, αν και θεωρείται για πολλούς γρουσούζικος συνδυασμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *