Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Γιατί έφυγε η Aksana και έμεινε η Rosa Mendes

Πριν από λίγες μέρες το WWE απέλυσε πληθώρα παλαιστών, μέσα σε αυτούς και η Diva, Aksana. Όμως η εξαφανισμένη για αρκετό διάστημα Rosa Mendes κράτησε την δουλειά της, παρόλο που θα ήταν λογικό να μην συνεχίσει στην εταιρεία, εφόσον δεν έχει κάποιον ρόλο αυτό το διάστημα.

Ο λόγος που ενώ η Aksana - η οποία είχε χρόνο συμμετοχής σε σόου της εταιρείας - απολύθηκε (και όχι η Mendes), είναι πως το WWE σκοπεύει να ανεβάσει στο κύριο ρόστερ Divas από το NXT, με τις Charlotte και Sasha Banks να ετοιμάζονται, και ήθελε να δημιουργηθεί χώρος.

Η Λιθουανή Diva είχε κάποιες συμπάθειες στο παρελθόν, που την βοήθησαν να κρατήσει την δουλειά της σε άλλες περιπτώσεις, που βρέθηκε επίσης κοντά στην έξοδο, αλλά τελευταία είχε χάσει την οποιαδήποτε υποστήριξη και δεν τα κατάφερε.

Από την άλλη, το κανάλι που προβάλλει το ριάλιτι σόου, Total Divas, ζήτησε από το WWE την συμμετοχή της Rosa Mendes στον επόμενο κύκλο επεισοδίων (τρίτη σεζόν) που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Έτσι, η Mendes κράτησε την δουλειά της παρόλο που δεν υπολογίζεται.

Στο παρελθόν, η Καναδή αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με το αλκοόλ και πιάστηκε μεθυσμένη σε πολλά σόου του WWE. Η εταιρεία την έστειλε για αποτοξίνωση πριν περίπου έναν χρόνο, για να ξεπεράσει το πρόβλημά της, αλλά είναι άγνωστο τι ακριβώς συμβαίνει πλέον με την περίπτωσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *