Κατηγορίες HTML

Slide Show

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Οι επόμενοι υποψήφιοι για απόλυση

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους κοντά στο WWE και στους ανθρώπους που ελέγχουν καταστάσεις, η εταιρεία υπάρχει πιθανότητα να απολύσει κι άλλους εργαζομένους της.

Μερικά ονόματα τα οποία έχουν βρεθεί σε αυτή την λίστα, είναι οι Alex Riley, Hunico (ή Sin Cara πλέον), Los Matadores (Diego και Fernando, πρώην Primo και Epiko) και Rosa Mendes.

Ο πρώτος είναι πλέον σχολιαστής σε pre show και υπάρχουν σκέψεις να προωθηθούν άλλοι στην θέση του, ενώ μέλλον ως παλαιστής, τουλάχιστον για τους υπευθύνους, δεν έχει, λόγω άλλων θεμάτων που είχαν προκύψει στο παρελθόν.

Ο Hunico έχει αρκετές συμπάθειες στα αποδυτήρια και κάποιοι λένε πως υπάρχει πιθανότητα να πάρει νέα ώθηση μέσω του NXT, αλλά αυτό εδώ και πολύ καιρό. Επειδή όμως δεν έχει σημειωθεί κάτι, ξεκίνησαν φήμες για απόλυσή του.

Επίσης, τον ρόλο του Sin Cara το WWE θέλει να τον κρατήσει, και σκέφτεται την περίπτωση να δοθεί η μάσκα σε κάποιον άλλο παλαιστή. Ο Tyson Kidd που υπήρξε η συζήτηση να γίνει μασκοφόρος, ήταν μια περίπτωση αλλά δεν φαίνεται να προχωράει, ενώ ο επόμενος στην λίστα ήταν ο Justin Gabriel, αλλά και για εκείνον υπάρχει προβληματισμός αν θα είναι αυτός που πρέπει πίσω από την μάσκα.

Οι Los Matadores δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Συγκεκριμένα δεν έχουν πάρει καθόλου ενδιαφέρον από το κοινό και έχουν καταλήξει σε πολύ χειρότερη μοίρα από ότι ήταν ως Primo & Epiko. Και να μην απολυθούν, η αλλαγή gimmick είναι αρκετά πιθανή.

Στις γυναίκες τώρα, η Rosa Mendes έχει να εμφανιστεί κάπου, εδώ και πολύ καιρό. Ο ρόλος της είναι ανούσιος και είναι η μοναδική Diva που έχει επισφαλή θέση στην εταιρεία.

Αυτοί που μένουν και γιατί

Υπήρξαν συζητήσεις και για άλλα ονόματα, τα οποία όμως μένουν για λόγους παρασκηνιακούς και άλλους.

Ένας από αυτούς, ο David Otunga. Έχει να εμφανιστεί από το "Andre The Giant Memorial Battle Royal" στην WrestleMania 30, και πριν από αυτό το ματς, είχε πάλι πολλούς μήνες να κάνει εμφάνιση. Παραμένει για να τακτοποιεί νομικά θέματα αφού δικηγόρος είναι το επάγγελμα που σπούδασε. Επίσης, έχει γίνει πρόσφατα πατέρας και η γυναίκα του, η διάσημη τραγουδίστρια Jennifer Hudson, δεν θέλει να τον δει να επιστρέφει στα ρινγκ. Υπάρχει η πιθανότητα, ακόμα και να μην συνεχίσει την καριέρα του ως pro wrestler λοιπόν.

Επίσης, το μέλλον του Great Khali είναι μακριά από τα ρινγκ, αλλά όχι κι από το WWE, που δεν προτίθεται να αφήσει την συνεργασία του με τον διάσημο Ινδό -στη χώρα του. Ο γίγαντας μάλιστα, έχει σκέψεις να ανοίξει promotion στην πατρίδα του με την βοήθεια της εταιρείας.

Ο Christian, ο Mark Henry και ο R-Truth, ειδικά ο πρώτος, φτάνουν στο τέλος της καριέρας τους. Για τον Christian έχει γίνει γνωστό το πλάνο του WWE, που τον θέλει ατζέντη ή εκπαιδευτή νέων παλαιστών, αλλά δεν θα ήθελε να τον αφήσει να φύγει.

Οι άλλοι δύο έχουν φτάσει πλέον σε ηλικία που σκέφτονται την απόσυρση, με τον Henry να ταλαιπωρείται, όπως γράψαμε, από συχνά προβλήματα υγείας και τραυματισμών. Η προσφορά και των τριών έχει εκτιμηθεί και δεν θα φύγουν εύκολα, ακόμα κι αν σταματήσουν να αγωνίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *