Κατηγορίες HTML

Slide Show

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Επιστροφές παλαιστών και εξάγωνου ρινγκ!

Επιβεβαιωμένες είναι κάποιες επιστροφές παλαιστών στο TNA, το οποίο θα πραγματοποιήσει μερικά γυρίσματα επεισοδίων το τριήμερο 25 με 27 Ιουνίου στην Νέα Υόρκη. Επίσης, το εξάγωνο ρινγκ "νίκησε" σε ψηφοφορία το τετράγωνο.

Ας δούμε συνοπτικά τι θα δούμε:

* Επιστρέφει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το εξάγωνο ρινγκ, που χρησιμοποιήθηκε αρκετό διάστημα στο παρελθόν από το TNA. Σε ψηφοφορία εναντίον του τετράγωνου ρινγκ, έχει νικήσει με τεράστια διαφορά. Ίσως γίνει επίσημο πριν την διεξαγωγή των σόου, ίσως και κατά την διάρκεια αυτών.

* Ο Matt Hardy έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετές μέρες πως θα επιστρέψει και αυτό θα γίνει στα επερχόμενα γυρίσματα επεισοδίων. Αναμένεται να επανενωθεί με τον Jeff για να δούμε ξανά -για μια βραδιά μάλλον- τους Hardy Boyz σε δράση.

* Ανακοινώθηκε η εμφάνιση στα σόου, των Rhino και Tommy Dreamer από το promotion House of Hardcore του τελευταίου και την συνέχιση του σεναρίου, που δεν έχει γίνει ξεκάθαρο ακόμη.

* Επίσημο είναι και με ανακοίνωση της εταιρείας -παρότι προδίδει ένα spoiler σε επεισόδιο το οποίο έχει γυριστεί- το ματς Bobby Lashley vs. Jeff Hardy για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TNA στο επεισόδιο που θα γυριστεί στις 25 Ιουνίου (αλλά θα προβληθεί μέσα στον Ιούλιο).

* Στο ίδιο επεισόδιο, που θα διεξαχθεί στις 25 του μηνός, θα εμφανιστεί και ο The Great Muta.

* Οι Low Ki, Homicide και Brian Cage (παλαιστής της ανεξάρτητης σκηνής) θα εμφανιστούν στο TNA Destination X, που θα γίνει στις 26 Ιουνίου.

* Όποιος είναι Πρωταθλητής X-Division τότε, θα αντιμετωπίσει όποιον είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής τότε (δηλαδή στις 26 Ιουνίου επίσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *