Κατηγορίες HTML

Slide Show

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Προσπαθώντας να το χωνέψω...

Και πάνω που χάνει το πέναλτι ο Γκέκας και η Ελλάδα αποκλείεται, λες "θα κάτσω να δω το Money in the Bank, θα πέσουν κορμιά, θα δούμε και νέους πρωταγωνιστές, να το ευχαριστηθούμε". Αμ δε... ο πεθερός, ο γαμπρός και όλο το σόι, θέλουν έσοδα και τα παιδάκια τα βλέπουν ως δολάρια.

Έτσι, αποτέλεσμα αυτού, ο John Cena για ακόμα μια φορά να κατακτά τον κορυφαίο Τίτλο της εταιρείας, και να απορούν μετά από αυτό, οι οπαδοί του, γιατί τον αντιπαθούν οι μισοί οπαδοί του pro wrestling.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που προτιμάται να δοθεί ο τίτλος στον 'Champ' και να "θαφτεί στο χιόνι" μια ευκαιρία να αποκτήσει μεγαλύτερη υπόσταση ένας νέος Superstar.

Στον συγκεκριμένο αγώνα, υπήρχαν τρεις μελλοντικοί αστέρες, με κανένα σπουδαίο τρόπαιο έως τώρα. ΤΡΕΙΣ! Όχι ένας. Cesaro, Roman Reigns, Bray Wyatt... είναι περισσότερο αγαπητοί από τον Cena και τον Orton μαζί, ο καθένας τους. Δίνουν στον κόσμο κάτι καινούριο και συνάμα ωραίο, να διασκεδάσει. Όμως το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο... Cena, Cena, Cena... Δεν βαρεθήκατε κι εσείς οι ίδιοι εκεί στην εταιρεία του Κονέκτικατ;

Τον σιχάθηκε η ψυχή μου...

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, που τον καθιστά δικαίως αντιπαθητικό. Όταν μαθαίνεις μέσω αποδείξεων πως οικονομικά το WWE έχει πέσει έξω και ψάχνει απεγνωσμένα να μειώσει έξοδα και να αυξήσει έσοδα, περιμένεις να δεις την κίνησή του. Να δεις κάτι πιο ποιοτικό, κάτι που θα σου αρέσει.

Όμως, δεν παίρνεις εσύ αυτό που σου αρέσει. Όχι. Το παίρνει ο 3χρονος πιτσιρίκος, που στα μάτια του, ο Cena μοιάζει με Superman και που όταν τον δει να σηκώνει τον Τίτλο, θα ζητήσει ένα μπλουζάκι ίδιο με του ινδάλματός του, ένα καπέλο ίδιο, ένα περιβραχιόνιο ίδιο, και ότι άλλο φοράει ο συγκεκριμένος, ίδιο και απαράλλακτο. Δυστυχώς για εμάς δεν είναι λίγα τα "παιδάκια-δολάρια", αλλά πολλά, και έτσι θα τρώμε στην μάπα τον Cena μέχρι να αποφασίσει να μπει στον Hall of Fame και να αποσυρθεί.

Μη μου κάνεις τον στενοχωρημένο κλαρινογαμπρέ...

ΥΓ. Σαν οπαδός του Pro Wrestling, ζω και αναπνέω για την μέρα της απόσυρσης των John Cena και Randy Orton. Αν και πολύ φοβάμαι πως με το WWE, θα τρώμε στην μάπα νέους "Cenaδες" και "Ortonες" για όσο παρακολουθούμε.

ΥΓ.2: Σας σιχάθηκα ρε! Μετά από τέτοια νίλα με την Κόστα Ρίκα, που έπρεπε να έχει αποκλειστεί από την κανονική διάρκεια, να μου προσφέρεται απλόχερα ακόμα μια μεγάλη ξενέρα. Εύχομαι στο TNA και το ROH να σας κλείσουν μια μέρα! Ντροπή σου WWE! Ντροπή...

ΥΓ.3: Πέρα από την όποια πλάκα στο παραπάνω άρθρο, γιατί πολλά τα εννοώ. Το pay per view είχε δυο επικά ματς. Αυτό για την βαλίτσα money in the bank και το άλλο για τους Τίτλους Tag Team! Απίστευτοι οι 6 και οι 4 παλαιστές που αγωνίστηκαν αντιστοίχως!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *