Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Λείπει το brand extension από WWE

Το WWE επιβιώνει και στέκεται ψηλά στις συνειδήσεις όλων, όποια φάση κι αν περάσει, ότι αλλαγή κι αν αποφασίσει να κάνει. Τίποτα έως τώρα, στα 34 χρόνια ύπαρξής του, αφότου καθιερώθηκε ως ισχυρή δύναμη, δεν κατάφερε να το καταστρέψει. Ούτε καν το WCW, που "έπεσε" μαχόμενο.

Η εταιρεία - κολοσσός της επαγγελματικής πάλης, διανύει κατ' εμέ μια μέτρια προς καλή περίοδο, με νέα αστέρια να έχουν εδραιωθεί (Daniel Bryan, Bray Wyatt, Cesaro, Seth Rollins, Dean Ambrose, Roman Reigns, αλλά και άλλοι), υπάρχοντες αστέρες να έχουν βρει ρόλους και να αξιοποιούνται καλά (John Cena, Randy Orton, Triple H, Kane κυρίως), αλλά και ανερχόμενα ταλέντα ενόψει (πάρα πολλοί αυτή την στιγμή).

Λείπει όμως ένας διαχωρισμός που θα αναδείξει καλύτερα το υπάρχον -πολύ καλό- υλικό και θα δώσει και περισσότερες ιστορίες. Υπάρχουν πάρα πολλοί παλαιστές, οι οποίοι ακόμα και χωρισμένοι στα δύο, φτιάχνουν δύο εξαιρετικά ρόστερ. Αυτό φαίνεται και από το NXT, όπου το ταλέντο ξεχειλίζει και βγαίνουν συνεχώς νέα ονόματα στο προσκήνιο.

Επίσης, αν και φαίνεται πως η ενοποίηση των δύο κορυφαίων τίτλων, είχε επιτυχία, δίνοντας χώρο στους μικρότερους τίτλους να αποκτήσουν αξία, που αναμφισβήτητα έγινε αυτό, δεν θα ήταν άσχημο να επιστρέψει ο διαχωρισμός Raw και SmackDown, με το κάθε ένα σόου να έχει τους δικούς του τίτλους. Το μόνο που λείπει από τα νέα αστέρια και τους ανερχόμενους παλαιστές, είναι ευκαιρίες για "χρυσό".

Τέλος, πολλοί είναι αυτοί -μέσα σε αυτούς και 'γω- που δεν χάρηκαν ούτε με την παύση του διαχωρισμού των ρόστερ, ούτε με την ενοποίηση των δύο τίτλων σε έναν. Και μάλλον, εκείνοι που το αποδέχτηκαν αμέσως, ή κάποια στιγμή στην πορεία, κανένα πρόβλημα δεν θα είχαν, ίσως και το αντίθετο, να επιστρέψουν τα Raw vs. SmackDown shows.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *