Κατηγορίες HTML

Slide Show

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Τέλος η καριέρα του Corey Graves!

Μια είδηση σοκ έφερε στην επιφάνεια το -σχεδόν πάντα αξιόπιστο- PWInsider.com. Η καριέρα στα ρινγκ, του Corey Graves, τελειώνει πολύ νωρίς, μόλις στα 30 του χρόνια.

Ο παλαιστής που αγωνιζόταν στο NXT, υπέστη πρόσφατα την δεύτερή του διάσειση μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα και του παρέχεται θεραπεία αυτή την περίοδο. Η εταιρεία δεν ρισκάρει ποτέ σε θέματα υγείας και έτσι βάζει τέλος στην καριέρα του στα ρινγκ.

Ο τελευταίος του αγώνας έγινε τον Μάρτιο, σε γυρίσματα επεισοδίων του NXT, εναντίον του Sami Zayn, όπου υπέστη ήττα με submission.

Αναζητείται πλέον ένας νέος ρόλος για εκείνον, χωρίς να αγωνίζεται, είτε ως σχολιαστής σε σόου του WWE, είτε ως μάνατζερ παλαιστών.

Δυστυχώς για εκείνον, υπήρξαν μεγάλες βλέψεις, ενώ μια φήμη τον ήθελε αντικαταστάτη του Seth Rollins στους Shield, αφού ο τελευταίος θα έπαιρνε πρώτος από τους άλλους ώθηση.

Ο Graves στον χρόνο του στα θυγατρικά promotion του WWE, έγινε δύο φορές Tag Team Πρωταθλητής, μια φορά στο FCW μαζί με τον Jake Carter, και πιο πρόσφατα στο NXT, μαζί με τον Adrian Neville, τωρινό Πρωταθλητή του promotion.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *