Κατηγορίες HTML

Slide Show

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Τι θα γίνει με Daniel Bryan και Brie Bella

Στο χθεσινό Payback του WWE, η Brie Bella παραιτήθηκε για να μην προλάβει η Stephanie McMahon να την απολύσει. Άγνωστο τι θα γίνει με τους τίτλους του Daniel Bryan.

Ο λόγος που συνέβη αυτό, στο σενάριο πάντα, είναι για να αποχωρήσει η Brie από την τηλεόραση. Το ζευγάρι, θέλει να ξεκινήσει την οικογένειά του, και φήμες αναφέρουν πως ίσως εκείνη είναι ήδη έγκυος. Αλλά ακόμα κι αν αυτό δεν ισχύει, θα προσπαθήσουν να κάνουν ένα παιδί σύντομα. Να ξεκαθαρίσουμε πως, η Brie δεν παραιτήθηκε στα αλήθεια, αλλά βάση σεναρίου.

Η ίδια στο tweeter, τόνισε πως ήταν δύσκολο να παραιτηθεί, αλλά δεν μπόρεσε να αφήσει τον άντρα της, να παραδώσει ότι με κόπο κατέκτησε, στην Stephanie, την οποία ευχαριστήθηκε πολύ που χαστούκισε. 

Όσον αφορά την εξέλιξη αυτή, για τους τίτλους του Daniel Bryan, αναμένεται νέα εξέλιξη στο Raw, αλλά δεν έχει βγει προς τα έξω, αν όλο αυτό γίνεται γιατί ο Bryan τελικά θα είναι σύντομα έτοιμος να αγωνιστεί. Το πιθανότερο σενάριο παραμένει, ο τίτλος να διεκδικηθεί σε Ladder Match στο Payback από πολλούς παλαιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *