Κατηγορίες HTML

Slide Show

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Σε δυσχερή θέση ο Daniel Bryan

Όταν ανακοινώθηκε πως ο Daniel Bryan επιστρέφει σε τηλεοπτικό σόου του WWE, την Δευτέρα το βράδυ, που έγινε γνωστό ότι θα δώσει συνέντευξη στο preshow του Money in the Bank, υπήρξαν διάφορες συζητήσεις για το τι συμβαίνει με τον παλαιστή.

Πολλοί συνάδελφοί του, έχουν αντιληφθεί πως όταν έρθει η ώρα της επιστροφής του, δεν θα είναι όπως όταν έφυγε, δηλαδή μακριά από το main event του WWE. Οπότε η σταδιακή του επάνοδος και μέσω μιας συνέντευξης στο preshow δείχνει πως δεν υπολογίζεται όπως πριν τραυματιστεί.

Υπάρχει επίσης η αίσθηση στο WWE, πως ο Bryan ήταν μια φούσκα που έσκασε. Εκτός αυτού όμως, αρκετοί ανώτεροι της εταιρείας, αισθάνθηκαν προδομένοι από τον τραυματισμό του παλαιστή, αφού τον χρειαζόντουσαν την περίοδο που εκείνος τραυματίστηκε, για να πρωταγωνιστήσει.

Έτσι, στο μυαλό μερικών από αυτούς τους ανθρώπους, που έχουν τον έλεγχο της εταιρείας, υπάρχει και το γεγονός πως προτού ο CM Punk παραιτηθεί και αποχωρήσει, το πλάνο για τον Bryan δεν είχε τίτλο, αλλά έναν αγώνα στην WrestleMania 30 με τον Sheamus. Αντ' αυτού του δόθηκε τεράστια ώθηση και Τίτλος. Μένει να φανεί αν όντως θα ξεπέσει στην κάρτα όταν επιστρέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *