Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Τα πιθανά face & heel turns στο MitB!

Το Money in the Bank, σαν pay per view, αλλά και ο αγώνας της βαλίτσας - συμβόλαιο τίτλου, ήταν πάντοτε καλή συγκυρία για το WWE να επιχειρήσει αλλαγή χαρακτήρα σε κάποιον παλαιστή. Έτσι και φέτος, υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να το κάνουν.

1. Roman Reigns

Μην βιαστείτε να απορήσετε. Μετά την προδοσία του Seth Rollins, ο Roman Reigns δεν φάνηκε να πήρε ότι έγινε και πολύ κατάκαρδα σε σχέση με τον Dean Ambrose. Ίσως ο λόγος να ήταν πως υπήρξαν νέες σκέψεις στο μυαλό του, παρόμοιες με του πρώην παρτενέρ του. Τώρα που φαίνεται πως ξεκινάει τον δικό του δρόμο, ήδη φάνηκε πως σκέφτεται αρκετά πονηρά για το συμφέρον του. Το φαρμάκι στον καφέ της Stephanie McMahon είχε απώτερο στόχο και τον πέτυχε. Γιατί λοιπόν να μην δούμε την απόλυτα σκοτεινή του πλευρά, που θα τον φτάσει στην κορυφή ευκολότερα, από ότι παριστάνοντας το καλό παιδί;


2. Naomi ή Cameron

Οι δύο Divas, υπήρξαν πολύ καιρό ομάδα, αλλά φαίνεται πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με την συμπεριφορά της Cameron. Η Naomi έδειξε πως δεν σηκώνει νταηλίκια και άφησε την φίλη της, αβοήθητη στα χέρια της Πρωταθλήτριας Paige. Είναι δεδομένο πως θα χωρίσουν τα τσανάκια τους, αλλά όχι σίγουρο το πότε. Πάντως όπως γίνεται αντιληπτό, αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί στο Money in the Bank, ιδιαίτερα αν συνεχιστεί αυτή η κόντρα που ξεκίνησε στο τελευταίο επεισόδιο του Raw. Άγνωστο επίσης, παρόλο που φαίνεται ξεκάθαρο, είναι ποια θα κάνει το heel turn τελικά.


3. Stardust/Cody Rhodes

Το νέο gimmick του Cody Rhodes, ήρθε για να μείνει, αλλά μαζί του έδειξε και μια λεπτομέρεια που ίσως ήθελε να φανεί ο ίδιος ο... Stardust. Αυτή ήταν, η ανικανότητα του αδερφού του να νικήσει χωρίς εκείνον. Το πάλεψε με δύο-τρεις διαφορετικούς παρτενέρ ο Goldust, αλλά φάνηκε να μην μπορεί να πάρει νίκη με τίποτα. Ώσπου ήρθε ο νέος και βελτιωμένος Stardust να του δείξει πως γίνεται. Μιας και η φημολογούμενη αλλαγή χαρακτήρα για τον Cody, υπάρχει καιρό, μιας και ο ίδιος είχε πει στον αδερφό του, πως η ομάδα τους τελείωσε, ίσως στο MitB ήρθε η στιγμή να μας δείξει πως έχει αλλάξει πλέον.


4. Bray Wyatt - Wyatt Family

Εκτός από τις αλλαγές από face σε heel, μπορεί να συμβεί και το αντίθετο. Πρώτος σε μια τέτοια λίστα ο Bray Wyatt. Έχει κερδίσει το κοινό απόλυτα και με το ζόρι κρατιέται στο στρατόπεδο των "κακών". Η αλλαγή του σε babyface παλαιστή, συζητιέται καιρό και κάποια στιγμή μάλλον θα γίνει. Γιατί να μην το δούμε σε αυτό το PPV; Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να δείξει πως καταβάθος κερδίζει με την αξία του και όχι με ξένες πλάτες. Κάποιες ενδεχόμενες ευκαιρίες να κλέψει, λογικά θα τις έχει, αλλά αν δεν το κάνει; Όσο για όλη την ομάδα, τα ρεπορτάζ ανέφεραν πως μόνο όταν διαλυθεί η Shield θα αλλάξει στάτους η Wyatt Family. Το πρώτο σκέλος έγινε και μένει το δεύτερο. Στο Tag Team Title Match, ίσως φανεί πρόθεση αλλαγής και από τους Luke Harper & Erick Rowan.


5. Kane

Εδώ και αρκετό διάστημα εκτελεί απόλυτα τις διαταγές της Authority. Έχει γίνει πιόνι και ίσως το έχει αντιληφθεί. Γιατί να μην δούμε τον Kane να ξυπνάει επιτέλους, αφού ούτε καν στον αγώνα τίτλου δεν συμπεριλήφθηκε, αν και αρχικά είχε μόνο αυτός το δικαίωμα να διεκδικήσει τις κορυφαίες "ζώνες". Εκεί που πάει ο Randy Orton να ξεκρεμάσει τους τίτλους, ή ο Seth Rollins την βαλίτσα, να εμφανιστεί και να βάλει τέλος στα "όνειρά" τους, ξεκινώντας νέο feud και αλλάζοντας χαρακτήρα.


Ακραίο σενάριο

Το όλο σκηνικό με την διάλυση της Shield να είναι παγίδα της ίδιας της ομάδας, για την Evolution και την Authority. Ο Seth Rollins γυρνάει άμεσα σε face ξανά, στέκεται στο πλευρό των "αδερφών" του, Dean Ambrose και Roman Reigns και βοηθάει τον τελευταίο να κερδίσει τον τίτλο, ενώ ο ίδιος κερδίζει το βαλιτσάκι - συμβόλαιο τίτλου, με την βοήθεια των άλλων δύο. Έχουν τα πάντα και η Authority τίποτα.

Φυσικά το τελευταίο, λογικά πρόκειται για ένα σενάριο, που προφανώς βγήκε από λάτρεις της Shield, που δεν μπορούν να χωνέψουν την διάλυση της ομάδας και κάνουν όνειρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *