Κατηγορίες HTML

Slide Show

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Αποτελέσματα House of Hardcore IV (6/6)

Με μια απρόοπτη αλλαγή έγινε το πρώτο House of Hardcore IV show, χθες το βράδυ. Ακολουθεί νέο σόου απόψε και ακόμα ένα στις 14 του μηνός. Η αλλαγή -που ήταν η μη συμμετοχή του Bully Ray, λόγω TNA- λογικά θα ισχύσει σε όλα, και 90% στο σημερινό σόου.

Το main event άλλαξε, αφού ο Tommy Dreamer ανακοίνωσε πως η Dixie Carter δεν επέτρεψε στον Bully Ray να αγωνιστεί. Με ένα promo η πρώτη κυρία του TNA τα άκουσε για τα καλά και ο αγώνας άλλαξε από Tommy Dreamer & Abyss vs. Team 3D, σε Tommy Dreamer & Devon vs. Abyss και Rhino. Νικητές αναδείχτηκαν οι Dreamer και Devon, σε ένα ματς βγαλμένο από εποχές ECW.

Ματσάρα AJ vs Hero

Στον άλλο από τους δύο μεγάλους αγώνες της βραδιάς, όπου διασταυρώθηκαν δύο από τα κορυφαία ονόματα της ανεξάρτητης wrestling σκηνής, ο AJ Styles αντιμετώπισε τον Chris Hero. Για όσους το είδαν θεωρήθηκε μακράν το καλύτερο ματς της βραδιάς και είχε νικητή τον AJ.

Ετοιμάζονται για ROH

Οι Eddie Kingston & Homicide αντιμετώπισαν τα μεγάλα φαβορί του ματς, τους Bad Influence (Kazarian και Daniels), οι οποίοι φυσικά πήραν την νίκη.

Άλλο επίπεδο ο Steen

Ο "Mr. Wrestling" Kevin Steen αντιμετώπισε τον Adam Pearce και πήρε την νίκη.

Στα άλλα ματς

Στον Triple Threat αγώνα της βραδιάς, όπου διασταυρώθηκαν οι Tony Nese, Alex Reynolds και Petey Williams, νικητής ήταν ο τελευταίος.

Ο Hale Collins έκλεψε την νίκη στο φινάλε του αγώνα του, με τον CW Anderson.

Οι Vik Dalishus & Bill Carr & Cerebus αντιμετώπισαν τους Joe Caldo & Gangrel & Hurricane Helms και οι τρεις τελευταίοι ήταν οι νικητές.

Το μέλος της φημισμένης Wild Samoan famile, ο Lance Anoa'i πήρε την νίκη από τον Ben “The Beast” Ortiz.

Ο πρώην "δημοσιογράφος του WWE, Matt Striker,  αντιμετώπισε τον Little Guido, αλλά ηττήθηκε, στο ματς που άνοιξε την βραδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *